4.5/5

Loods te koop Almere

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs uw loods te koop gezet in Almere, maar heeft u nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is gespecialiseerd in de aankoop van bedrijfsmatig vastgoed en doet graag een bod op uw loods. Als landelijk opererende investeringsmaatschappij fungeren wij tevens als eindbelegger. We beschikken over een lange beleggingshorizon en zijn daarom niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. U bent daarom ook te allen tijde verzekerd van een uitstekend aanbod op uw loods. Van kleine opslagloodsen tot grootschalige bedrijfsloodsen. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend bod.  

Altijd een bod op uw loods te koop in Almere

Als investeringsmaatschappij zijn wij geïnteresseerd in elk type loods in Almere en omstreken. Zo kunt u uw loods in een compleet leegstaande staat aan ons verkopen, maar ook in een gerenoveerde of nieuwbouwstaat. In alle gevallen doen wij een volledig financieringsvrij aanbod op uw loods, omdat wij voor eigen rekening aankopen doen voor onze eigen beleggingsportfolio. Als u een loods te koop heeft staan op De Vaart 1-3, Sallandsekant, Stichtsekant of een ander bedrijventerrein in Almere, neem dan contact op met ons. We komen graag op locatie voor een bezichtiging en zorgen voor een vlotte taxatie, waarbij een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek geen onderdeel is van deze taxatie. Zo is de verkoop van uw loods op korte termijn te realiseren en heeft u als verkoper direct zekerheid. Bovendien kunt u flink besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten en zijn we flexibel in opleveringsdatum.

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Of het nu gaat om een kleine loods met achterstallig onderhoud of een grootschalige bedrijfsloods in nieuwbouwstaat. Brownlake faciliteert graag de verkoop en verzekert u van enkel de beste verkoopvoorwaarden. Zo geven wij loodseigenaren direct zekerheid met een volledig financieringsvrij aanbod en is er geen sprake van een langdurig verkooptraject. Dankzij onze hands-on mentaliteit kunnen wij namelijk snel schakelen in het gehele proces. Zo ontzorgen wij het gehele verkooptraject vanaf uw aanvraag tot aan de oplevering. 

Neem contact op

Voor een vrijblijvend aanbod op uw loods te koop in Almere, neemt u direct contact op met Brownlake. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een toelichting omtrent onze werkwijze. Bel 085 401 3900 of mail naar info@bronwlake.nl en maak een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod