4.5/5

Loods te koop Alkmaar

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw loods te koop in Alkmaar of wenst u een loods in deze regio te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en koopt loodsen en andere bedrijfsmatig vastgoed voor eigen rekening. Zo kunt u aan ons zowel leegstaande als verhuurde loodsen verkopen, ongeacht de onderhoudsstaat of het formaat. Brownlake brengt als eindbelegger met een langetermijnvisie het beste bod en verzekerd loodseigenaren van een soepele verkoop. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw loods te koop in Alkmaar? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op.

Direct een bod op uw loods te koop in Alkmaar

Of u nu een loods heeft staan op Breekland, Boekelermeer of elders in Alkmaar. Brownlake doet graag een aanbod. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk type loods, ongeacht het formaat of dat het pand laatst gerenoveerd is of juist in een achterstallige onderhoudsstaat verkeert. We maken graag een afspraak voor een opname en bekijken de mogelijkheden. Aangezien wij uw loods voor eigen rekening aankopen, bent u verzekerd een bod zonder voorbehoud van financiering en is een bouwtechnische keuring vooraf, niet noodzakelijk. Wij garanderen daarom ook altijd een vlot en zeker verkooptraject, waarbij u geen enkele kosten zoals makelaars- of notariskosten hoeft af te dragen. Daarnaast zijn we als beleggingsorganisatie flexibel in verkoopvoorwaarden en bieden we tevens de mogelijkheid tot terugverhuur op termijn.

Waarom Brownlake?

Verkopers van loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden. Naast een uitstekend aanbod op elk type loods, bent u verzekerd van een soepel verkooptraject, waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Van het opnemen van uw loods, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen we het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. 

Vrijblijvende aanvraag

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw loods te koop in Alkmaar? Een aanvraag voor een bod op uw loods is via Brownlake vrijblijvend en geheel kosteloos. Onze taxateurs nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling en trachten binnen één werkdag een waardebepaling op te stellen. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod