4.5/5

Loods te koop Akkrum

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop staan in Akkrum? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een bod op uw loods. Zo kunt u aan ons elk type loods verkopen, ongeacht de staat of grootte. Van een bedrijfsloods van meer dan 20.000 m², tot de verkoop van een kleine opslagloods. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, bent u verzekerd van een marktconform bod en kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject. 

Aanbod op uw loods te koop in Akkrum

Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij zijn wij geïnteresseerd in elk type loods voor onze eigen vastgoedportfolio. Zo kunt u aan ons uw loods in een zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. Heeft u een loods staan op Spikerboor of Polsleatwei? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op. We zijn zeer geïnteresseerd in een overname en brengen daarom ook direct een financieringsvrij aanbod uit en is een voorafgaand bouwtechnische keuring niet noodzakelijk. Zo heeft u direct zekerheid en is een langdurig verkooptraject niet noodzakelijk. Daarnaast zijn wij flexibel in onze verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om het betreffende pand zowel uitgesteld als direct op te leveren. Voordeel is tevens dat er geen bijkomende kostenposten zoals een courtage of een andere provisie worden doorberekend bij de verkoopsom.

Kies voor Brownlake

Van een bezichtiging van een kleine opslagloods, tot het uitbrengen van een bod op een grote bedrijfsloods. Dankzij onze hands-on mentaliteit kunnen we snel schakelen in het gehele proces en garanderen het beste bod op uw loods. Zo hechten wij tevens veel waarde aan de gemaakte afspraken en houden u continu up-to-date. Om die reden hebben dan ook vele loodseigenaren Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Kiest u ook voor Brownlake?

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of direct een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod op uw loods in Akkrum? Neem dan contact op met Brownlake. We kunnen u altijd snel van dienst zijn. Voor meer informatie belt u naar 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod