4.5/5

Loods te koop Aalsmeer

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop staan in Aalsmeer? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u uw loods direct kunt verkopen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde loodsen van elk formaat. Van een kleine opslagloods tot een volwaardige bedrijfsloods met een oppervlakte van meer dan 20.000 m². Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon zijn wij niet gevoelig voor economische schommelingen en bent u daarom ook te allen tijde verzekerd van het beste aanbod op uw loods. 

Een bod op elk type loods te koop in Aalsmeer

Zo kopen wij als landelijke vastgoedmaatschappij diverse soorten loodsen voor eigen rekening en garanderen een soepel verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Als u een loods te koop heeft staan op Greenpark Aalsmeer of Hornmeer, neem dan contact op met Brownlake. We doen graag een vrijblijvend bod op uw loods. Ook als u elders in Aalsmeer of omstreken een loods te koop heeft staan, kunt u bij ons terecht. Om u als verkoper direct zekerheid te bieden, brengen wij te allen tijde een aanbod zonder financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Op die manier kunnen wij een vlotte afwikkeling waarborgen, waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om de betreffende loods zowel direct als uitgesteld op te leveren. Bovendien hoeft u bij een directe verkoop aan Brownlake, geen enkele makelaars- of notariskosten af te dragen en zijn we flexibel in ons verkoopvoorwaarden. 

Verkoop uw loods aan Brownlake

Ongeacht het type loods of de onderhoudsstaat, kunt u van Brownlake geheel kosteloos en vrijblijvend een aanbod ontvangen. Zo kunt u uw loods in een zowel gerenoveerde als verouderde staat aanbieden en bent u verzekerd van een soepel verkooptraject, waarbij transparantie en communicatie centraal staan. Daarnaast hanteren wij flexibele verkoopvoorwaarden en heeft u direct zekerheid. Dankzij ons bewezen trackrecord hebben dan ook vele verkopers van loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed, Brownlake gevonden als betrouwbare vastgoedmaatschappij.      

Neem contact op

Wilt u graag een vrijblijvend aanbod ontvangen op uw loods te koop in Aalsmeer? U kunt zowel online als telefonisch een aanvraag doen, zodat een taxateur snel aan de slag kan gaan met het opstellen van de waardebepaling. We zijn telefonisch bereikbaar op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod