4.5/5

Loods in Breda te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een loods in Breda te koop gezet? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een bod op uw loods. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurde als onverhuurde leegstaande loodsen, kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk type loods. Met een uitzicht op de lange termijn zorgen wij als eindbelegger altijd een uitstekende prijs voor uw loods. Of het nu gaat om een bedrijfsloods van meer dan 20.000 m² of een huis met loods te koop in Breda. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod. 

Loods in Breda te koop aangeboden? Brownlake doet graag een aanbod

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van elk type loods in de regio Breda. Als beleggingsmaatschappij zijn we actief op zoek naar loodsen en andere bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen vastgoedportefeuille. Zo hebben wij op bedrijventerrein De Krogten, Hoogeind, Steenakker en Emer Noord en – Zuid al aankopen mogen realiseren. We verzekeren loodseigenaren direct van een financieringsvrij aanbod, zonder voorbehoud van bouwtechnische onderzoek. Zo zijn er geen onzekerheden en hoeft u als verkoper nooit een langdurig verkooptraject in te gaan. Daarnaast hanteren we flexibele verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om uw loods uitgesteld op te leveren en heeft u de mogelijkheid tot een sale en leaseback op termijn. 

Waarom verkopen aan Brownlake?

Verkopers van loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden en altijd een marktconform aanbod. Naast een goede prijs verzekeren we loodseigenaren van een zowel soepele als vlotte verkoop, waarbij u geen enkele kosten zult maken. Wat voor loods u ook wenst te verkopen, Brownlake doet graag een bod en ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris.

Neem contact op

Of u nu een huis met loods te koop heeft staan in Breda of een grote bedrijfsloods. U kunt vandaag nog een aanvraag doen voor een vrijblijvend aanbod. Zo trachten wij binnen 24 uur uw loods te taxeren. Neem contact op via 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod