4.5/5

Kantoorpand verkopen

Brownlake is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw kantoorpand verkoopt

Heeft u een kantoorpand dat u wenst te verkopen?

Bent u in het bezit van een kantoorpand en wenst u dit te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u uw kantoorpand kunt verkopen. Wij kopen kantoorgebouwen in zowel verhuurde staat als vrij van huur aan. Gezien wij als eindbelegger actief zijn op de kantorenmarkt en over een lange beleggingshorizon beschikken bent u als verkoper verzekerd van de beste prijs voor uw kantoorvastgoed.  

Waarom uw kantoorpand verkopen aan Brownlake

Doordat wij als investeringsmaatschappij financieringsvrij aankopen bent u verzekerd van een soepele verkoop zonder langdurig en onzeker verkooptraject. Het aanbod dat wij uitbrengen is namelijk altijd zonder enige vorm van financieringsvoorbehoud. Zo kunt u indien wenselijk opteren voor een snelle verkoop, maar behoort een uitgestelde levering ook tot de mogelijkheden. Dankzij onze flexibiliteit en lage rendementseisen kopen wij dagelijks van zeer tevreden vastgoedeigenaren kantoorpanden aan door heel Nederland.

Waardebepaling kantoorpand

De waarde van een kantoorgebouw is afhankelijk van een groot aantal factoren. Aan de hand van de ontvangen gegevens kan onze taxateur een vrijblijvende waardebepaling voor u uitvoeren. Onderstaande gegevens zijn benodigd voor het waarderen van uw kantoorpand.

Welk type kantoren koopt Brownlake?

1. Kleinschalige kantoren, zowel lokaal als binnenstedelijk

2. Grootschalige kantoorpanden zoals kantoorverzamelgebouwen

3. Bedrijfshallen met kantoor

4. Kantoorpanden met meerdere functies verdeeld over de verdiepingen

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze of een vrijblijvend aanbod ontvangen? Neem dan contact op via info@brownlake.nl of laat uw gegevens achter op onze website. Telefonisch zijn wij ook bereikbaar tijdens kantooruren op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw kantoorpand verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod