4.5/5

Horecapand verkopen

Brownlake is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw horecapand verkoopt

Heeft u een horecapand dat u wenst te verkopen?

Bent u in het bezit van een horecapand en wenst u dit te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in de aankoop van horecavastgoed. Wij kopen zowel leegstaande- als verhuurde horeca objecten. Omdat wij als eindbelegger fungeren en over een lange beleggingshorizon beschikken bent u als verkoper verzekerd van de beste prijs voor uw horecapand.

Heeft u een en horecabedrijf en wilt u zowel de exploitatie als het pand verkopen, ook dan kunt u bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over een groot landelijk netwerk van horeca uitbaters die klaar staan om de exploitatie van u over te nemen. Op deze wijze kunt u uw horecazaak aan ons verkopen exclusief exploitatie. Omdat de meeste horeca-exploitanten niet over voldoende liquiditeit beschikken om naast het bedrijf ook het pand te kopen, is het vinden van de juiste koper bij een gesplitste verkoop dus een stuk eenvoudiger. Wat dankzij de grotere poule aan potentiele kopers resulteert in het ontvangen van een hogere verkoopprijs voor de zaak.

 

Waarom uw horecapand verkopen aan Brownlake?

Doordat wij financieringsvrij en zonder tussenkomst van derden aankopen, bent u verzekerd van een soepele verkoop zonder onzekerheden en langdurig verkooptraject. Bovendien zijn er geen voorbehouden zoals bouwkundige keuringen en funderingsonderzoeken. Dankzij onze flexibele verkoopvoorwaarden en lage rendementseisen kopen wij wekelijks van zeer tevreden verkopers horecapanden aan door heel het land.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar de waarde van uw horecapand? Laat uw gegevens achter en onze taxateurs nemen graag contact met u op voor het opstellen van een vrijblijvende waardering van uw horecapand. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 085 401 3900. Ook kunt u ons per mail bereiken via info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw horecapand verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod