4.5/5

Beleggingspand verkopen

Brownlake is de investeringsmaatschappij waar aan u direct uw beleggingspand verkoopt

Heeft u een beleggingspand dat u overweegt te verkopen?

Overweegt u om uw beleggingspand te verkopen? Brownlake is als eindbelegger landelijk actief in het verwerven van beleggingspanden. Gezien onze lange beleggingshorizon bent u als verkoper verzekerd van de beste prijs voor uw beleggingspand tegen de juiste verkoopvoorwaarden. Of het nu een woon-winkelpand, een winkelpand, een kantoorpand of logistiek vastgoed betreft betreft: wij kopen ieder type onroerend goed aan. Zowel in verhuurde staat als leeg en ongeacht de staat van onderhoud, zonder enige vorm van financieringsvoorbehoud.

Waarom verkopers kiezen voor de verkoop van hun beleggingsvastgoed aan Brownlake

Als belegger weten wij wat belangrijk is bij de verkoop van een beleggingspand. Een soepele en flexibele transactie zonder langdurig verkooptraject is bij Brownlake verzekerd. Wij brengen dan ook in elke situatie een bod zonder financieringsvoorbehoud en bouwkundige keuring uit. Wij nemen uw pand namelijk in de meeste gevallen direct uit eigen middelen af, waardoor een snelle overdracht niet in de weg staat. Een bijkomend voordeel aan een directe verkoop is dat u een flink bedrag bespaart aan bijvoorbeeld de makelaars en notariskosten. Bovendien kopen wij panden van iedere soort en in elke staat van onderhoud, zowel verhuurd als leeg, in goede en in slechte staat. Ook wanneer er sprake is van problemen met de huurders van uw pand. Bij een verkoop aan Brownlake bent u dus direct verzekerd van verkoop en het beste aanbod op uw pand.

Waarde beleggingspand

Wij waarderen beleggingspanden op basis van een verscheiden aantal factoren. Zo is de huurprijs en de expiratiedatum van het huurcontract leidend bij de bepaling van uw pand. Is het pand vrij van huur dan verschilt de waarde ten alle tijden ten opzichte van een beleggingspand in verhuurde staat. Daarnaast wordt de waarde gebaseerd op de staat van onderhoud van het pand, het type energielabel, eventuele servicekosten en of het pand zich op eigen grond bevindt of dat er sprake is van erfpacht. De waarde van een beleggingspand kan dus nooit via een automatische tool berekend worden. Om een vrijblijvende waardebepaling te ontvangen voor uw beleggingspand kunt u de gegevens van uw pand achterlaten via ons formulier.

Contact

Wilt u weten welk wij aanbod op uw beleggingspand kunnen uitbrengen of heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op via info@brownlake.nl of bel ons direct tijdens kantooruren op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw beleggingspand verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod