4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Zwolle

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet in Zwolle? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u elk type bedrijfs onroerend goed kunt verkopen. Zo bieden wij een verkooptraject zonder tussenkomst van derden, en kunnen u als eindbelegger het beste aanbod op uw bedrijfsruimte garanderen. Van bedrijfsruimtes met meerdere gebruiksdoelen, tot de verkoop van gehele kantoorpanden, bedrijfshallen, loodsen en winkelvastgoed. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod uit. 

Uw bedrijfsruimte in Zwolle te koop gezet? Brownlake doet graag een aanbod

Als beleggingsmaatschappij zijn wij actief door het hele land en zo ook in Zwolle hebben wij al diverse aankopen mogen realiseren. Zo hebben wij op bedrijventerrein Voorst, Hessenpoort, De Vrolijkheid en Marslanden al verkopen gefaciliteerd. Omdat wij divers bedrijfsvastgoed voor onze eigen vastgoedportfolio aankopen, bent u te allen tijde verzekerd van een financieringsvrij aanbod zonder voorbehoud van een bouwkundige keuring. Zo zijn er geen onzekerheden en is een langdurig verkooptraject niet noodzakelijk. Daarnaast zijn we flexibel in onze verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om het betreffende pand zowel direct als uitgesteld op te leveren en is tevens inboedel bespreekbaar. Bijkomend voordeel aan een directe verkoop aan Brownlake s dat u geen kosten kwijt bent aan een courtage, vast tarief of andere makelaarskosten. 

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Aan Brownlake kunt u ongeacht het type bedrijfsmatig vastgoed terecht voor een vlot verkooptraject. Zo faciliteren wij wekelijks door het hele land de verkoop en bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden. Met ons succesvol trackrecord hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare aankooppartij. Dankzij onze hands-on werkwijze kunnen wij altijd snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van uw bedrijfsruimte te koop in Zwolle, tot de overdracht bij de notaris. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject van de aanvraag tot oplevering.

Contact 

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfsruimte te koop in Zwolle? Neem vrijblijvend contact op en maak een afspraak voor een opname. Zo trachten wij uw bedrijfsruimte binnen één werkdag te taxeren. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.  

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod