4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Zutphen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw bedrijfsruimte te koop in Zutphen? Brownlake is een landelijke investeerder en geïnteresseerd in uw vastgoed. Zo faciliteren wij door het gehele land de verkoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsmatig vastgoed. Of u nu een kantoorpand, loods, winkelpand of een beleggingspand wilt aanbieden. Bij Brownlake bent u verzekerd van een uitstekend bod en een soepel verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Zutphen? Laat uw gegevens achter voor onze taxateurs of neem contact op.

Bedrijfsruimte in Zutphen te koop staan? Brownlake garandeert het beste aanbod

Als u onlangs een bedrijfsruimte te koop heeft gezet op bedrijventerrein Revelhorst, De Mars, Warnsveld of elders in Zutphen, en nog geen koper hebt kunnen vinden, neem dan contact op met Brownlake. Wij kunnen u als investeerder met een langetermijnvisie het beste aanbod op uw bedrijfsruimte garanderen. Zo brengen wij te allen tijde een financieringsvrij aanbod, omdat wij uw bedrijfsvastgoed direct uit eigen middelen kunnen aanschaffen. Zo zijn er geen onzekerheden en omdat u direct een koper heeft, kan de verkoop op korte termijn worden gerealiseerd. Ten opzichte van een regulier verkooptraject kunt u aanzienlijk besparen op bijkomende kostenposten. Zo is een verkoop aan Brownlake vrij van courtage en andere makelaarskosten en hanteren we flexibele verkoopvoorwaarden.          

Een verkoop aan Brownlake

Kiest u voor een directe verkoop aan Brownlake, dan bent u verzekerd van een soepele verkoop, ongeacht het type bedrijfs onroerend goed dat u wenst te verkopen. Met een bewezen trackrecord hebben wij dan ook al vele verkopen mogen faciliteren. Dankzij onze hands-on werkwijze schakelen we snel in het gehele proces en ontzorgen het verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Vele verkopers in Zutphen en omstreken gingen u al voor. Kiest u ook voor een verkoop aan Brownlake? 

Contact opnemen

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Zoetermeer? We maken graag een afspraak voor een opname en trachten binnen 24 uur het betreffende pand te taxeren. Neem contact op met 085 401 3900 of laat u gegevens achter middels het online formulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod