4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Zoetermeer

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfsruimte te koop gezet in Zoetermeer? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u elk type bedrijfsruimte, zonder tussenkomst van derden kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed, brengen wij in elke situatie het beste bod uit. Daarnaast faciliteren wij de gehele verkoop tot aan de overdracht bij de notaris. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Zoetermeer? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Bedrijfsruimte in Zoetermeer te koop gezet? Schakel Brownlake in

Zo ook in Zoetermeer en omstreken kunt u bij Brownlake terecht voor de verkoop van uw bedrijfsruimte. Ongeacht het type of staat van onderhoud, zorgen wij voor een vlotte taxatie en een vrijblijvend aanbod zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. Zo stellen wij het belang van een betrouwbare aankoper voorop en zijn er voor u geen onzekerheden. Daarnaast is de verkoop op zeer korte termijn te realiseren. U heeft immers direct een koper en financieringsvrij aanbod. Als investeringsmaatschappij hanteren wij tevens flexibele verkoopvoorwaarden en bieden wij de mogelijkheid tot een leaseback op termijn. Voor een verkoop aan Brownlake hoeft u geen enkele kosten af te dragen. Zo is de verkoop vrij van courtage of andere provisies en betaalt u geen notariskosten bij de overdracht. 

Verkopers kiezen voor Brownlake

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen massaal voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een vlotte verkoop, waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. We ontzorgen het gehele verkooptraject tot aan de daadwerkelijk oplevering. Dankzij ons bewezen trackrecord hebben dan ook vele verkopers van Brownlake gevonden als betrouwbare partner, zo ook in Zoetermeer. Van het bezichtigen van uw bedrijfsruimte, tot de overdracht bij de notaris. Brownlake faciliteert de gehele verkoop en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.  

Contact

voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Zoetermeer, kunt u vandaag nog een aanvraag doen bij Brownlake. Zo trachten wij binnen 24 uur een bod uit te brengen en zorgen voor een heldere communicatie. Voor meer informatie belt u naar 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod