4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Zeist

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet in Zeist of overweegt u bedrijfsvastgoed in deze regio te verkopen? Brownlake maakt graag een afspraak voor een opname en verzekert u van het beste bod. Als landelijk opererende beleggingsvehikel, kunt u aan ons elk type bedrijfsruimte aanbieden, ongeacht de staat. Zo realiseren wij regelmatig de verkoop van kantoor- en horecapanden, logistiek- en winkelvastgoed, maar ook hotels en beleggingspanden vallen onder onze expertise. 

Een bedrijfsruimte in Zeist te koop? Brownlake brengt het beste aanbod 

Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een langetermijnvisie als wij aankopen doen. Zo bent u verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Zeist, ongeacht conjunctuurschommelingen. Als u een bedrijfsruimte wilt verkopen op terreinen zoals Den Dolder, Dijnselburg of bedrijventerrein Seyst, dan kunt u direct een aanbod van Brownlake ontvangen. Tijdens een opname zorgen wij voor een vlotte taxatie en trachten binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod uit te brengen. Het bod is vrij van financiering of voorbehoud van een bouwkundige keuring. Zo hoeft u als verkoper nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Omdat wij het betreffende pand volledig uit eigen middelen aankopen, is er geen sprake van een courtage of andere makelaarskosten. Ook voor de overdracht bij de notaris hoeft u geen kosten af te dragen. Daarnaast zijn we flexibel in voorwaarden en bieden we diverse mogelijkheden tot terugverhuur.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsvastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van het beste bod en de beste verkoopvoorwaarden. Voor elk type vastgoed zorgen wij voor een vlot verkooptraject, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. We hebben communicatie en transparantie hoog in ons vaandel staan. Zo weet u als verkopende partij te allen tijde waar u aan toe bent. Dat is ook de reden waarom vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed ons gevonden hebben als verkooppartner.       

Maak een afspraak

Als u wilt weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Zeist, maak dan een afspraak met één van onze taxateurs. We kunnen snel op locatie zijn voor een opname en trachten uw bedrijfsruimte binnen één werkdag te taxeren. Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij u graag een toelichting. Voor meer informatie belt u naar 085 401 3900. We kunnen u tijdens kantooruren snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod