4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Zaanstad

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet in Zaanstad? Brownlake doet graag een aanbod op uw ruimte. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij kunt u bij ons terecht voor de verkoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsmatig vastgoed. Als eindbelegger met een langetermijnvisie garanderen wij het beste aanbod en faciliteren de gehele verkoop tot aan de oplevering. Of het nu gaat om light industrial, transformatie objecten, beleggingspanden of logistiek vastgoed. Brownlake komt graag langs op locatie en brengt een vrijblijvend aanbod. 

Uw bedrijfsruimte in Zaanstad te koop aangeboden? Brownlake doet een bod

Bij Brownlake kunt u terecht voor een uitstekend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Zaanstad. Zo zijn wij actief op de diverse bedrijventerreinen zoals Westerspoor-zuid, Achtersluispolder en Hoogtij. Als u op deze terreinen of elders in Zaanstad of omstreken een bedrijfsruimte te koop heeft staan, neem dan contact op met Brownlake. Wij zorgen na taxatie direct voor een financieringsvrij aanbod, waarbij er geen sprake is van een bouwkundige keuring. Ons aanbod is zonder financieringsvoorbehoud, omdat wij uw bedrijfsruimte te koop in Zaanstad direct uit eigen middelen kunnen aankopen. Zo zijn er geen onzekerheden en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan. Daarnaast is een verkoop vrij van een vast tarief, courtage of andere provisies. Op die manier kunt u flink besparen op deze reguliere bijkomende kostenposten. 

Een verkoop aan Brownlake

Brownlake is een landelijke vastgoedmaatschappij waaraan u elk bedrijfsmatig vastgoed vlot kunt verkopen. Zo brengen wij u als eindbelegger met een lange beleggingshorizon altijd het beste aanbod en bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden. Daarnaast hechten we veel waarde aan zowel transparantie als communicatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u goed op de hoogte gehouden. Dankzij onze expertise en marktkennis zorgen we dat we snel schakelen in het gehele proces, zodat u verzekerd van een zorgeloze verkoop. 

Vrijblijvende aanvraag

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Zaanstad? U kunt vrijblijvend een aanvraag doen via het online contactformulier of neem direct contact op. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl. We streven er naar om het betreffende pand binnen één werkdag te taxeren.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod