4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Woerden

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfsruimte te koop gezet in Woerden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een bod op uw bedrijfsruimte. Als gespecialiseerd aankoper van diverse bedrijfsruimtes in alle staten van onderhoud, bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een zorgeloze verkoop. Van beleggingspanden en logistiek vastgoed, tot kantoorpanden en winkelvastgoed. Brownlake is geïnteresseerd in elk type bedrijfsmatig vastgoed en garandeert het beste aanbod.        

Bedrijfsruimte in Woerden te koop staan? Brownlake doet graag een aanbod

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan in Woerden? Brownlake is geïnteresseerd in een afname en maakt graag een afspraak voor een opname. We taxeren het betreffende pand op een verscheiden aantal factoren en zorgen op korte termijn voor een marktconform aanbod. Zo hebben wij als landelijke beleggingsmaatschappij al verkopen gerealiseerd op bedrijventerreinen Barwoutswaarder, Honthorst en Polanen. Ook als u elders in Woerden een bedrijfsruimte te koop heeft staan, kunt u bij ons terecht. 

We staan altijd klaar met een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering, waarbij een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk is. Als beleggingsmaatschappij zijn we altijd flexibel in onze verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om de opleveringsdatum te bepalen en is de inboedel bespreekbaar. Bovendien maakt u geen enkele kosten, want een verkoop aan Brownlake is vrij van courtage of andere makelaars- en notariskosten.         

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Als u wenst uw bedrijfsmatig vastgoed op korte termijn te verkopen, waarbij u verzekerd bent van zorgeloos verkooptraject, dan bent u bij Brownlake aan het juiste adres. Dankzij ons bewezen trackrecord hebben dan ook vele ondernemers en eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als erkende verkooppartner. Voor elk type bedrijfsvastgoed kunnen wij dankzij onze hands-on mentaliteit, een vlot verkooptraject faciliteren. Van uw aanvraag voor een vrijblijvend aanbod, tot aan de overdracht bij de notaris.

Neem contact op

Als u een vlotte verkoop wenst van uw bedrijfsruimte te koop in Woerden, neem dan contact op met Brownlake. Onze taxateurs kunnen u snel van dienst zijn, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Een aanvraag is kosteloos en wij trachten binnen één werkdag een waardebepaling op te stellen. Neem contact op met 085 401 3900 of laat uw gegevens achter middels het contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod