4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Westland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Het beste bod op uw bedrijfsruimte te koop in Westland? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en koopt divers bedrijfsmatig vastgoed voor de eigen beleggingsportefeuille. Zo faciliteren wij de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, winkelvastgoed en andere type bedrijfsruimtes, ongeacht de staat van onderhoud of dat de ruimte in een verhuurde staat verkeert. Als eindbelegger verzekeren u van het beste aanbod en een soepel verkooptraject van uw aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. 

Bedrijfsruimte in Westland te koop aangeboden? Ontvang direct een aanbod

Zo ook op de diverse bedrijventerreinen van Westland zijn wij als vastgoedmaatschappij actief. Als u op ABC Westland, Poortcamp, Coldenhove of Honderdland een bedrijfsruimte te koop heeft staan, dan kunt u direct een aanbod van Brownlake ontvangen. We zijn geïnteresseerd in elk type bedrijfsruimte en bieden een vlot en zeker verkooptraject. Zo brengen wij in alle gevallen een financieringsvrij bod uit, omdat wij uw pand volledig uit eigen middelen kunnen aankopen. Als specialist op het herontwikkelen, verhuren en kopen van bedrijfsmatig vastgoed bent u te allen tijde verzekerd van een soepele verkoop. Bovendien is een verkoop aan Brownlake volledig vrij van courtage of andere provisies. Zo kunt een flink bedrag besparen op reguliere bijkomende kostenposten. We zijn tevens flexibel in de verkoopvoorwaarden. Zo kunt u het betreffende pand in de meeste gevallen zowel direct als uitgesteld opleveren. 

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Kiest u voor een verkoop aan Brownlake, dan bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een uitstekend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Westland. Zo garanderen wij voor elk type bedrijfsvastgoed een vlot en zeker verkooptraject, waarbij we snel kunnen schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van uw bedrijfsruimte, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen we het verkooptraject tot aan de oplevering. Dankzij ons bewezen trackrecord en ervaring, hebben dan ook vele verkopers Brownlake gevonden als betrouwbare partner.

Maak een afspraak

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan in Westland en wilt u graag een vrijblijvend aanbod ontvangen. Maak dan een afspraak met onze taxateurs. Een aanvraag is geheel kosteloos en verplicht tot niets. Vul uw gegevens in via het online contactformulier of bel direct met 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod