4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Westerkwartier

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfsruimte te koop gezet in Westerkwartier? Brownlake doet als landelijk opererende zakelijke belegger graag een aanbod op uw bedrijfsvastgoed. Met een divers beleggingsportfolio zijn we geïnteresseerd in elk type bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de onderhoudsstaat of dat uw ruimte in een verhuurde staat verkeert. Zo realiseren wij wekelijks de verkoop van hotels, bedrijfsverzamelgebouwen en light industrial, maar ook leegstaande panden, zorgvastgoed en combinatiepanden. Wat voor type bedrijfsruimte u ook te koop heeft staan in Westerkwartier. Brownlake brengt een uitstekend aanbod uit en verzekert u van een soepele verkoop.

Een bedrijfsruimte in Westerkwartier te koop gezet? Brownlake is geïnteresseerd in een afname

Als zakelijk belegger zijn we actief op zoek naar bedrijfsruimtes in de regio Westerkwartier. Zo kunnen wij uw bedrijfsruimte op De Hoek, Leeksterveld, Diepswal of De Poort op zeer korte termijn afnemen. Ook als u elders in het Westerkwartier een bedrijfsruimte te koop heeft staan, kunt u contact opnemen met ons. Zo brengen wij in alle gevallen een aanbod zonder financieringsvoorbehoud en een bouwkundige keuring geen onderdeel van de taxatie. Op die manier kan de verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in het Westerkwartier op korte termijn worden gerealiseerd. Daarnaast zijn we altijd flexibel omtrent de leveringsdatum en bespreken we graag inboedel indien van toepassing. Voordeel aan een directe verkoop aan Brownlake, is dat u aanzienlijk kunt besparen op bijkomende kostenposten. U betaalt namelijk geen courtage, een vast tarief of andere makelaars- en notariskosten.  

Waarom kiezen voor Brownlake?

Eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor een verkoop aan Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een marktconform bod, uitstekende verkoopvoorwaarden en een ontzorgd verkooptraject. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed of de staat van onderhoud, zorgen wij voor een vlotte taxatie en schakelen snel in het gehele proces. Van het bezichtigen van bedrijfsruimtes, tot de overdracht bij notaris. U bent bij Brownlake verzekerd van een soepele afwikkeling.

Contact 

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Westerkwartier? Maak dan een afspraak met één van onze taxateurs. Een aanvraag kunt u zowel via ons contactformulier als telefonisch doen en is geheel gratis. Bel naar 085 401 3900 voor meer informatie. We kunnen u snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod