4.5/5

Bedrijfsruimte te koop West Betuwe

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfsruimte te koop in de West Betuwe? Brownlake doet graag een aanbod. Als landelijke opererende vastgoedmaatschappij zijn we de aangewezen partij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo kunt u aan ons elk type bedrijfsruimte aanbieden, ongeacht de staat van onderhoud of dat het pand in verhuurde staat verkeert. Van bedrijfshallen en kantoorpanden, tot aan beleggingspanden en multi tenant vastgoed. We zijn geïnteresseerd in een afname en faciliteren de gehele verkoop tot aan de overdracht bij de notaris. 

Bedrijfsruimte in West-Betuwe te koop gezet? Brownlake doet graag een bod

Een bedrijfsruimte te koop gezet op Waardenburg West, Hooge Weide I,II,III of op de Slimwei? U kunt een vrijblijvend bod Brownlake ontvangen. Ook als u elders in West Betuwe een bedrijfsruimte te koop heeft staan, kunt u contact opnemen met ons. We nemen het betreffende pand graag op en zorgen voor een vlotte taxatie. Het aanbod dat wij uitbrengen is te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud of een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek. We bezichtigen uw pand en op basis van een verscheiden aantal factoren, zien we direct het potentieel. Wilt u ingaan op ons aanbod? Dan kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden en hoeft u geen enkele makelaars- of notariskosten af te dragen. 

Verkoop aan Brownlake

Ongeacht het type bedrijfsmatig vastgoed dat u wenst te verkopen, verzekeren wij verkopers van de beste verkoopvoorwaarden en een zorgeloos verkooptraject, waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Zo hebben wij communicatie en transparantie hoog in ons vaandel staan en wordt u volledig op de hoogte gehouden. Dankzij ons bewezen trackrecord en marktkennis hebben dan ook vele verkopers van bedrijfs onroerend goed Brownlake gevonden als verkooppartner. Van het bezichtigen van uw bedrijfsruimte, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen we het verkooptraject tot aan de oplevering en bent u verzekerd van een vlotte afwikkeling.

Neem contact op

Als u een bedrijfsruimte te koop heeft staan in West Betuwe, neem dan direct contact op voor een vrijblijvend aanbod. U kunt zowel online als telefonisch een aanvraag doen. We trachten binnen 24 uur de taxatie rond te krijgen. Bel 085 401 3900 voor meer informatie of laat uw gegevens achter middels het contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod