4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Waalwijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een aanbod op uw bedrijfsruimte te koop Waalwijk? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en faciliteert de verkoop van elk type bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Zo kunt u aan ons zowel leegstaand en verhuurd bedrijfsmatig vastgoed aanbieden en bent u verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Waalwijk. Dankzij onze ervaring en expertise zorgen we voor een ontzorgd verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. 

Een bedrijfsruimte in Waalwijk te koop staan? Brownlake doet het beste bod

Bij Brownlake kunt u terecht voor een vlot en zeker verkooptraject van elk type bedrijfsmatig vastgoed. Zo zijn wij op bedrijventerreinen zoals Zanddonk en Haven Zeven/Acht actief. Ook als u elders in Waalwijk een bedrijfsruimte te koop heeft staan, dan kunt u ons benaderen. Wij brengen in alle gevallen een marktconform aanbod uit zonder voorbehoud van financiering. Zo zijn er geen onzekerheden omtrent het bod dat wij uitbrengen. Aangezien wij aankopen realiseren voor onze eigen beleggingsportefeuille, is een bouwkundige keuring, zoals een funderingsonderzoek, niet noodzakelijk. Dat scheelt uiteraard aanzienlijk veel tijd, maar ook geld. Zo is een verkoop aan Brownlake te allen tijde vrij van courtage of andere makelaars- en notariskosten. Daarnaast zijn we altijd flexibel in verkoopvoorwaarden zoals opleveringsdatum en is inboedel uiteraard bespreekbaar. 

Kiest u ook voor een verkoop aan Brownlake?

Zo ook in Waalwijk kozen vele verkopers van bedrijfs onroerend goed voor een directe verkoop aan Brownlake. Dankzij onze uitstekende verkoopvoorwaarden en flexibiliteit hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare aankooppartij. Zo hechten we veel waarde aan transparantie en zorgen we ervoor dat afspraken te allen tijde worden nagekomen. Ongeacht het type bedrijfsruimte zorgen we voor een marktconform bod en faciliteren het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo kunt u rekenen op vlotte afwikkeling. 

Maak een afspraak

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan in Waalwijk? Maak dan een afspraak met Brownlake. We komen graag langs op locatie voor een bezichtiging en bespreken de mogelijkheden. Bel 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl voor meer informatie. 

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod