4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Vlaardingen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bent u de eigenaar van een bedrijfsruimte die te koop staat in Vlaardingen? Zoekt u een geschikte koper, maar is dit u tot nu toe niet gelukt? Dan staat Brownlake voor u klaar. Wij zijn een landelijk opererende vastgoed partij en zijn altijd op zoek naar bedrijfsruimtes voor in onze eigen beleggingsportefeuille. Schakelt u ons in? Dan weet u zeker dat u het beste bod krijgt. Wij fungeren namelijk als eindbelegger en kunnen u dit om deze reden garanderen. Ook weet u bij ons zeker dat u te maken krijgt met een soepel verkooptraject. Overigens kopen wij niet alleen bedrijfsruimtes. Wilt u bijvoorbeeld uw hotel of zorgvastgoed verkopen? Dan kunnen wij u ook helpen.

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Vlaardingen? Brownlake staat voor u klaar

U treft Brownlake in Vlaardingen en omstreken en men weet ons elke keer weer te vinden voor het beste bod. Wij zorgen ervoor dat er op korte termijn een verkoop plaats kan vinden en dat is ook het geval als er sprake is van achterstallig onderhoud. Heeft u een huurder in het pand zitten en is er sprake van een conflict? Ook dan kunnen wij zorgen voor een soepele verkoop. Het aanbod dat wij uitbrengen is volledig uit eigen middelen en daarmee financieringsvrij. Een bouwtechnische keuring is niet nodig en u krijgt ook niet te maken met bijkomende makelaars- en notariskosten. 

Waarom Brownlake?

Bent u de eigenaar van een bedrijfspand dat te koop staat op bedrijventerrein Groot Vettenoord of elders? Schakel dan Brownlake in. Niet alleen ontvangt u van ons het beste bod. Wij zorgen er ook voor dat u te maken krijgt met de beste verkoopvoorwaarden. We hebben een echte hands-on mentaliteit en komen afspraken na. In de omgeving staan wij bekend al betrouwbaar en dat is zeker niet voor niets het geval.

Contact

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Vlaardingen en wilt u weten wat voor bod Brownlake kan doen? Dan raden we het u aan om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier op de website in, mail naar info@brownlake.nl of neem telefonisch contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod