4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Vijfheerenlanden

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u recent uw bedrijfsruimte te koop gezet in Vijfheerenlanden? Heeft u geen geschikte koper gevonden en bent u benieuwd naar wat een landelijk opererende vastgoed partij voor u kan betekenen? Kies dan voor Brownlake. Wij zijn vrijwel altijd op zoek naar vastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om verhuurd of leegstaand bedrijfsmatig vastgoed. Wij staan voor u klaar met het beste bod. Brownlake kan u het beste bod doen omdat wij als eindbelegger fungeren. Tevens kunt u rekenen op een soepel verkooptraject en kunt u ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld uw zorgvastgoed of hotel wilt verkopen.

Heeft u een bedrijfsruimte in Vijfheerenlanden te koop? Kies voor Brownlake

Brownlake is actief in Vijfheerenlanden en omstreken. Keer op keer weer zorgen wij dat men het beste bod ontvangt en dat er op korte termijn een verkoop plaats kan vinden. Het maakt overigens niet uit. Is er sprake is van achterstallig onderhoud of een lastige huurder. Ook in deze gevallen verzekeren wij u een vlotte verkoop. Onze aankopen doen wij met eigen middelen en daarom ontvangt u een financieringsvrij bod. Voorafgaand is er geen bouwtechnische keuring nodig en door voor ons te kiezen krijgt u geen bijkomende kosten zoals die van de makelaar en de notaris.

Kies voor Brownlake

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op bedrijventerrein Ameide, Lexmond of elders? Schakel dan Brownlake in. Wij bieden u de beste verkoopvoorwaarden en verzorgen het volledige verkooptraject. Niet alleen om deze redenen weet men ons te vinden. Wij staan namelijk ook bekend om onze hands-on mentaliteit. Bij Brownlake komen we afspraken na en in de omgeving staan wij niet voor niets bekend als zeer betrouwbare partij.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar het bod dat wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte die te koop staat in Vijfheerenlanden? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen gaat gemakkelijk via het contactformulier op onze website. Uiteraard kunt u ook mailen naar info@brownlake.nl. Spreekt u ons liever telefonisch? Bel dan naar: 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod