4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Velsen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bent u de bezitter van een bedrijfsruimte die te koop staat in Velsen en heeft u geen geschikte koper gevonden? Kies dan voor Brownlake. Wij kunnen u een snelle verkoop garanderen en ondersteunen u gedurende het volledige verkooptraject. U ontvangt van ons een goed aanbod en het maakt voor ons niet uit of uw bedrijfsruimte verhuurd of onverhuurd is. Niet alleen voor de verkoop van uw bedrijfsruimte kunt u terecht bij Brownlake. U kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen als u uw kantoorpand, horecapand, bedrijfshal of winkelvastgoed wilt verkopen. In alle gevallen realiseren wij voor u een soepele en zorgeloze verkoop.

Uw bedrijfsruimte te koop in Velsen? Brownlake staat voor u klaar

Staat uw bedrijfsruimte in Velsen te koop en wilt u snel schakelen? Wilt u zaken doen met een partij die u een goed aanbod doet zonder voorbehoud van financiering? Dan staat Brownlake uiteraard voor u klaar. Bij ons hoeft u niet lang te wachten en kunt u uitgaan van een zorgeloos verkooptraject. Voorafgaand is er geen bouwtechnisch onderzoek nodig en wij denken graag met u mee. Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op bedrijventerrein de Grote Hout of elders? Schakel ons dan in voor een vlotte en kosteloze verkoop.

Om welke redenen Brownlake inschakelen?

In Velsen staat Brownlake bekend om haar betrouwbaarheid. Wij zijn een partij die er alles aan doet om afspraken na te komen. Tevens hebben wij zeer veel kennis en ervaring in huis en doen wij u een goed aanbod. We hebben een bewezen trackrecord in de regio, kennen de lokale markt en kunnen goed en soepel voor u taxeren. Wij denken echt met u mee en zullen u ontzorgen en een hoop stress wegnemen.

Contact opnemen met Brownlake

Heeft u uw bedrijfsruimte te koop staan in Velsen en bent u benieuwd naar het aanbod dat wij u kunnen doen? Laat dan uw gegevens achter op onze website middels het contactformulier. Uiteraard kunt ons ook mailen op info@brownlake.nl en kunt u al uw vragen over onze werkwijze telefonisch stellen op: 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod