4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Veenendaal

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u uw bedrijfsruimte te koop staan in Veenendaal en schakelt u graag een landelijk opererende investeerder in voor een snelle verkoop? Dan is Brownlake absoluut de partij die u het beste in kunt zetten. Wij zijn gespecialiseerd in het kopen van bedrijfsruimtes die zowel verhuurd als onverhuurd zijn. Overigens kopen wij meer dan alleen bedrijfsruimtes voor onze beleggingsportefeuille. Schakel ons bijvoorbeeld in als u uw bedrijfshal, kantoorpand, horecapand of winkelvastgoed wilt verkopen. Wij zullen ervoor zorgen dat u kunt profiteren van een soepele verkoop.

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Veenendaal? Schakel Brownlake in

Heeft u onlangs uw bedrijfsruimte te koop aangeboden in Veenendaal en heeft u nog geen geschikte koper gevonden? Kies dan voor Brownlake. Wij doen u namelijk meteen een goed aanbod zonder voorbehoud van financiering. Er is voorafgaand geen bouwtechnisch onderzoek vereist en wij ontzorgen u gedurende het totale verkoopproces. Staat uw bedrijfsruimte te koop op het Ambacht/Nijverkamp, de Batterijen of Compagnie? Schakel ons dan in voor een vlotte en kosteloze verkoop.

Waarom Brownlake?

In de omgeving Veenendaal staan wij bekend als een betrouwbare en gespecialiseerde aankoper van bedrijfsmatig vastgoed. Wij doen u het beste aanbod en de verkoopvoorwaarden zijn aangenaam. Tevens komen wij onze afspraken na en hebben we een bewezen trackrecord. We schakelen snel, hebben veel kennis en ervaring en helpen u graag verder.

Contact opnemen

Wilt u uw bedrijfsruimte die te koop staat in Veenendaal aan ons verkopen? Bent u benieuwd naar het aanbod dat wij kunnen doen of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met onze experts. Laat uw gegevens achter op de website, bel naar: 085 401 3900 of stuur ons een e-mail op info@brownlake.nl. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om u zo goed mogelijk te woord te staan.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod