4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Utrechtse Heuvelrug

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop op de Utrechtse Heuvelrug? Schakel dan Brownlake in. Wij zijn een landelijk opererende investeerder en zijn gespecialiseerd in het kopen van bedrijfsruimtes. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een verhuurde of een niet verhuurde bedrijfsruimte. Niet alleen bedrijfsruimtes kopen wij voor onze eigen beleggingsportefeuille. Wij kopen bijvoorbeeld ook kantoorpanden, bedrijfshallen, horecapanden, winkelvastgoed en logistiek vastgoed. Het maakt niet uit wat voor vastgoed u aan ons verkoopt, u zult kunnen profiteren van een soepele verkoop.

Bedrijfsruimte te koop op de Utrechtse Heuvelrug? Brownlake doet u het beste aanbod

Heeft u recent een bedrijfsruimte te koop gezet op de Utrechtse Heuvelrug? Is het u niet gelukt om een koper te vinden en verkoopt u uw pand het liefst zo snel mogelijk? Dan staat Brownlake voor u klaar. Wij doen u meteen een goed aanbod dat vrij is van financiering. Ook is er voorafgaand geen bouwtechnisch onderzoek nodig. Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op Driebergen-Rijsenburg, bedrijventerrein Boswijklaan of elders? Neem dan contact op met Brownlake en zorg ervoor dat u verzekerd bent van een vlotte en kosteloze verkoop.

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Brownlake is een gespecialiseerde aankoper van divers bedrijfsmatig vastgoed. Niet alleen staan wij bekend als een partij die u het beste aanbod doet, wij bieden u ook de beste verkoopvoorwaarden en komen onze afspraken na. We hebben een bewezen trackrecord en veel verkopers hebben ons al gevonden. Met onze ervaring en kennis van de markt schakelen we snel en kunnen we u gedurende het volledige proces ontzorgen. 

Contact informatie

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop op de Utrechtse Heuvelrug? Contacteer dan eenvoudig onze experts. We plannen graag een afspraak met u in en kunnen uw bedrijfsruimte op korte termijn taxeren. Voor het maken van een afspraak kunt u het beste bellen naar: 085 401 3900. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten op de website middels het contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod