4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Utrecht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan in Utrecht en bent u nog geen geschikte partij tegengekomen? Wilt u het beste bod op uw bedrijfsruimte ontvangen zonder financiering en zoekt u naar een partij die zowel verhuurde als onverhuurde panden opkoopt? Dan is Brownlake de aangewezen partij. Wij ontzorgen u direct, zelfs wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud. Overigens kopen wij niet alleen bedrijfsruimtes op. Voor onze beleggingsportefeuille zijn wij namelijk ook op zoek naar bedrijfshallen, loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed.

Bedrijfsruimte in Utrecht te koop? Wij doen een bod

Brownlake is niet zomaar een landelijk opererende beleggingsmaatschappij. Wij hebben namelijk ook de beschikking over veel lokale marktkennis. Dit zorgt ervoor dat we ontzettend goed kunnen taxeren en snel kunnen schakelen. Heeft u een bedrijfsruimte op bedrijventerrein Lage Weide, bedrijventerrein Nieuw Overvecht of elders te koop staan? Dan kan Brownlake u verder helpen. Goed om te weten is ook dat er vooraf geen bouwtechnische keuring nodig is.

Wij zijn een betrouwbare partij

In de regio Utrecht heeft Brownlake een bewezen trackrecord. Ook staan we bekend als een betrouwbare aanbieder en dat is uiteraard niet voor niets zo. Wij hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken en bieden u flexibele verkoopvoorwaarden. U hoeft niet meer in onzekerheid te zitten en door voor ons te kiezen bespaart u ook een hoop geld. Bij ons hoeft u immers geen bijkomende kosten zoals notaris- en makelaarskosten te betalen.

Contact

Als u een bedrijfsruimte te koop heeft staan in Utrecht, neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij tijdens kantooruren te bereiken op: 085 401 3900 en per mail op: info@brownlake.nl. Uiteraard is het ook een optie om het formulier op onze website in te vullen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod