4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Tilburg

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Beschikt u over een bedrijfsruimte die te koop staat in Tilburg en wilt u deze zo snel mogelijk verkopen? Zoekt u een partij die u hierbij kan ontzorgen en voor u klaarstaat met het beste aanbod? Dan is Brownlake de partij die u het beste in kunt schakelen. Het maakt niet uit of u een nieuwbouwpand of een wat ouder pand wilt verkopen. Wij doen zelfs een bod als er sprake is van achterstallig onderhoud of als u problemen heeft met de huurders. Goed om te weten is ook dat u ons kunt benaderen als u uw loods, bedrijfshal of ander bedrijfsmatig vastgoed wilt verkopen.

Bedrijfsruimte te koop in Tilburg? Brownlake helpt u verder

Brownlake is een landelijk opererende investeerder met veel lokale marktkennis. Het maakt niet uit of uw bedrijfspand gelegen is aan bedrijventerrein Kraaiven, Kreitenmolen of elders wilt verkopen, wij helpen u verder. Bij Brownlake taxeren we goed, maar ook soepel en ontzorgen wij u bij het volledige verkoopproces. Vooraf is er geen bouwtechnische keuring nodig en u ontvangt van ons een aanbod dat vrij van financiering is.

Waarom Brownlake?

Brownlake staat in de regio Tilburg bekend als zeer betrouwbaar. We hebben een bewezen trackrecord en hanteren een hands-on mentaliteit. We komen afspraken na en staan het volledige proces voor u klaar. Bij ons hoeft u niet in onzekerheid te zitten, wij doen namelijk meteen een bod. De verkoopvoorwaarden zijn flexibel en in vrijwel iedere situatie kunnen wij snel schakelen. Niet voor niets weten veel ondernemers ons al te vinden.

Contact opnemen met Brownlake

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Tilburg en wilt u weten wat Brownlake voor u kan doen? Neem dan gerust telefonisch contact met een van onze medewerkers op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 401 3900 en uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om ons een e-mail te sturen: info@brownlake.nl. Vult u liever het formulier op de website in, dan is dat natuurlijk geen probleem. Onze experts zullen u zo goed mogelijk te woord staan.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod