4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Terneuzen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bent u ondernemer en heeft u een bedrijfsruimte te koop in Terneuzen. Wilt u dit zo snel mogelijk verkopen omdat u een conflict heeft met uw huurders of omdat u uw pand snel wilt verkopen? Neem dan contact op met Brownlake. Wij staan voor u klaar met het beste aanbod. Of u nou de eigenaar bent van een nieuwbouw bedrijfsruimte of een pand waarbij er sprake is van gebrekkig onderhoud, wij helpen u verder. Ook kunt u ons inschakelen als u uw loods, hotel, leegstaand pand of ander bedrijfsmatig vastgoed wilt verkopen. Voor onze beleggingsportefeuille zijn wij namelijk elk moment van het jaar op zoek naar nieuwe panden.

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Terneuzen? Kies voor Brownlake

Als beleggingsorganisatie kunnen wij keer op weer snel schakelen. Dit is het geval omdat wij veel lokale marktkennis hebben. Hierdoor kunnen wij zeer soepel en goed taxeren. Het aanbod dat wij u doen is vrij van financiering, wij doen dit namelijk met eigen middelen. Wij vinden het zeer belangrijk om u te ontzorgen en een bouwtechnische keuring is vooraf niet noodzakelijk.

Waarom schakelt u ons in?

In de regio Terneuzen hebben wij een bewezen trackrecord. Ondernemers weten dat wij het beste aanbod doen en dat wij onze afspraken nakomen. Wij hanteren nog een echte hands-on mentaliteit en ontzorgen u gedurende het volledige proces. Door met ons in zee te gaan voorkomt u dat u in een langdurig en onzeker verkooptraject terecht komt. Bij ons krijgt u namelijk te maken met flexibele verkoopvoorwaarden en wij schakelen snel. Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op bedrijventerrein Terneuzen Zuid, Handelspoort Zuid of elders? Kies dan voor Brownlake.

Contact

Heeft u een bedrijfsruimte te koop in Terneuzen en vraagt u zich af hoe Brownlake u kan ontzorgen? Wilt u alles te weten komen over onze manier van werken of ontvangt u graag snel een aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Contact opnemen kan via het formulier op de website. Ook kunt u Brownlake telefonisch bereiken op: 085 401 3900 of stuur een e-mail naar: info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod