4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Súdwest-Fryslân

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bedrijfsruimte te koop in Súdwest-Fryslân? Kies er dan voor om Brownlake in te schakelen. Wij doen u namelijk het beste aanbod en zijn een beleggingsorganisatie die haar afspraken nakomt. Niet alleen voor de verkoop van uw bedrijfsruimte kunt u ons inschakelen. Wij staan namelijk ook voor u klaar als u uw combinatiepand, beleggingspand of winkelpand wilt verkopen. De staat van onderhoud maakt hierbij niet uit en ook wanneer u het pand nog verhuurd zullen wij een bod doen.

Bedrijfsruimte te koop in Súdwest-Fryslân? Brownlake helpt u verder

Doordat wij als zakelijke belegger snel kunnen schakelen, ontvangt u meteen het beste aanbod. Wij hebben de beschikking over veel lokale marktkennis, kunnen hierdoor goed en vlot taxeren en doen altijd een bod dat vrij is van financiering. Wij zijn altijd op zoek naar bedrijfsruimtes voor in onze beleggingsportefeuille en doen er alles aan om u te ontzorgen. Sale and leaseback mogelijkheden zijn bespreekbaar en u hoeft geen makelaars- en notariskosten te betalen. Ook is een bouwtechnische keuring voorafgaand niet nodig.

Schakel Brownlake in

Ons inschakelen, dat is iets dat men doet om verschillende redenen. Zoals gezegd ontvangt u van ons het beste aanbod, echter is Brownlake veel meer dan dat. Wij hebben een hands-on mentaliteit en vinden het zeer belangrijk dat afspraken nagekomen worden. Bij ons wordt u nog echt ontzorgd en dat gedurende het volledige proces. Kortom, Brownlake is betrouwbaar en dat is ook hoe wij in de regio in Súdwest-Fryslân bekendstaan.

Contact met ons opnemen

Bent u de eigenaar van een bedrijfsruimte die te koop staat op bedrijvenpark de Hemmen III of elders in Súdwest-Fryslân en wilt u op korte termijn aan goed aanbod krijgen? Wilt u weten hoe wij te werk gaan of heeft u andere vragen? Bel ons dan tijdens kantooruren op: 085 401 3900 of mail naar: info@brownlake.nl. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het formulier op onze site in te vullen. Vervolgens zal een van onze experts spoedig contact met u opnemen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod