4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Stichtse Vecht 

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bent u de eigenaar van een bedrijfsruimte in Stichtse Vecht die te koop staat? Vindt u het fijn om snel te schakelen en om meteen een bod te ontvangen? Kies dan voor Brownlake. Wij zijn een beleggingsorganisatie die u altijd een goed aanbod doet. Hierbij maakt het niet uit of u de ruimte nog verhuurd of dat er sprake is van achterstallig onderhoud. Wij zullen u ontzorgen en dit geldt niet alleen voor de eigenaren van bedrijfsruimtes. Heeft u een combinatiepand, winkelpand of beleggingspand te koop staan? Neem dan contact op met Brownlake.

Brownlake helpt u als uw bedrijfsruimte te koop staat in Stichtse Vecht

Als zakelijke belegger zijnde zorgen wij er keer op keer voor dat we snel schakelen. U ontvangt meteen een goed aanbod en dat is niet voor niets het geval. Wij taxeren namelijk vlot en dat is mogelijk dankzij onze lokale marktkennis. Verder zijn sale and leaseback mogelijkheden bij ons bespreekbaar en doen wij altijd een bod met eigen middelen. Er zijn geen makelaars- en notariskosten en een bouwtechnische keuring is voorafgaand niet nodig.

Brownlake inschakelen om verschillende redenen

Brownlake schakelt u in om verschillende redenen. Uiteraard is het belangrijk dat wij u een goed aanbod doen, echter zijn wij meer dan dat. Wij hebben namelijk nog een echte hands-on mentaliteit, komen afspraken na en doen er alles aan om u gedurende het volledige proces te ontzorgen. De verkoopvoorwaarden zijn goed en in de regio Stichtse Vecht staan wij niet voor niets bekend als zeer betrouwbare partij. Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op bedrijvenpark Breukelerwaard, bedrijventerrein Maarssenbroek of elders? Kies dan voor Brownlake.

Contact met Brownlake

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Stichtse Vecht, wilt u zo snel mogelijk een goed aanbod ontvangen of heeft u vragen over onze werkwijze? Dan is het verstandig om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier op de website in of bel ons tijdens kantooruren op: 085 401 3900. Vindt u het fijner om ons een e-mail te sturen? Dan kan dat naar: info@brownlake.nl. Het maakt overigens niet uit hoe u contact met ons opneemt, wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod