4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Soest

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Soest, lukt het u niet om een geschikte koper te vinden en wilt u snel schakelen? Kies dan voor Brownlake. Wij zijn een landelijk opererende beleggingsmaatschappij met een bewezen trackrecord. Schakelt u ons in? Dan weet u zeker dat u een goed aanbod krijgt en dat u uw bedrijfsruimte snel kunt verkopen. Voor onze beleggingsportefeuille zijn wij altijd op zoek naar bedrijfsruimtes en ook wanneer u een hotel, loods of combinatiepand te koop heeft staan kunt u ons inzetten.

Bedrijfsruimte in Soest te koop? Contact Brownlake

Brownlake is niet zomaar een zakelijke belegger. Wij zijn een partij met ontzettend veel lokale marktkennis en wij ontzorgen onze klant steeds weer door snel te schakelen en een goed aanbod te doen. U kunt ons altijd benaderen en wij zullen u altijd een bod doen. Dit is zelfs het geval als u uw bedrijfsruimte nog verhuurd of als er sprake is van achterstallig onderhoud. Ook bieden wij u sale and leaseback mogelijkheden en is het aanbod dat wij u doen zonder financiering. Voorafgaand is er geen bouwtechnische keuring nodig en hoeft u geen notaris- en makelaarskosten te betalen.

Brownlake voor een soepel verkoopproces

Brownlake staat bekend als een partij die u een soepel verkoopproces biedt. Wij komen afspraken na, ontzorgen u gedurende het volledige proces en hebben een hands-on mentaliteit. We zijn landelijk actief, maar hebben ook veel lokale marktkennis. Tevens hechten wij zeer veel waarde aan het nakomen van afspraken en staan wij in de regio Soest bekend als betrouwbare partij. Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op bedrijventerrein Soestdijkse Grachten, Richelleweg of elders? Kies dan voor Brownlake.

Neem contact met ons op

Contact opnemen met Brownlake als u een bedrijfsruimte in Smallingerland te koop heeft staan gaat erg gemakkelijk. Vul het contactformulier op onze website in of bel ons tijdens kantooruren op: 085 401 3900. Ook heeft u de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar: info@brownlake.nl. Wij zullen u alles vertellen over onze werkwijze en beantwoorden uw vragen graag.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod