4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Smallingerland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan in Smallingerland en wilt u snel het beste aanbod ontvangen? Wilt u niet lang hoeven wachten op een goed bod en doet u graag zaken met een zakelijke belegger? Kies dan voor Brownlake. Wij staan namelijk voor u klaar als u uw bedrijfsruimte te koop heeft staan in Smallingerland. Bij Brownlake zijn we altijd op zoek naar bedrijfsruimtes voor onze beleggingsportefeuille. Overigens kopen wij niet alleen bedrijfsruimtes op. Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht als u uw horecapand, loods of bedrijfshal wilt verkopen.

Bedrijfsruimte in Smallingerland te koop? Brownlake helpt u verder

Brownlake kan het best omschreven worden als een zakelijke belegger met veel lokale marktkennis. Keer op keer weer ontzorgen wij onze klanten en maakt het niet uit wat de staat van het pand is. Of u nou een gloednieuw of verouderd pand heeft, wij doen het beste aanbod. Zelfs de staat van onderhoud maakt niet uit en wij doen ook een bod als u het pand nog verhuurd. Het aanbod dat wij doen is financieringsvrij, er is voorafgaand geen bouwtechnische keuring nodig en wij betalen altijd met eigen middelen. Ook komt u niet voor bijkomende kosten te staan. Er zijn geen makelaars- en notariskosten en dit scheelt u duizenden euro’s.

Waarom Brownlake?

Niet alleen weten ondernemers ons te vinden vanwege het aanbod dat wij doen. Wij staan namelijk ook bekend om onze betrouwbaarheid en hands-on mentaliteit. Een afspraak is bij ons ook echt een afspraak en wij ontzorgen u gedurende het volledige proces. Bij Brownlake bent u verzekerd van een soepel verkoopproces, wij nemen graag een hoop stress bij u weg.

Contact opnemen met Brownlake

Staat uw bedrijfsruimte in Smallingerland te koop op bedrijventerrein de Haven, Bedrijvenpark A7 Noord of elders en wilt u weten wat Brownlake voor u kan doen? Vul dan het formulier op onze website in, een van onze experts zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Kies er dan voor om ons tijdens kantooruren te bellen op: 085 401 3900. Stuurt u liever een e-mail? Geen probleem. U kunt mailen naar: info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod