4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Sittard-Geleen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfsruimte te koop in Sittard-Geleen en is het u nog niet gelukt om een geschikte koper te vinden? Dan is Brownlake de aangewezen partij die u kunt inschakelen voor een soepele verkoop. Wij zijn een landelijk opererende investeringsmaatschappij die u het beste aanbod doet. Bij Brownlake zijn we altijd op zoek naar bedrijfsruimtes om onze eigen beleggingsportefeuille te vergroten. Wij hebben interesse in vrijwel ieder soort bedrijfsruimte. Zo staan we bijvoorbeeld voor u klaar als u op zoek bent naar een koper voor uw kantoorpand of zorgvastgoed.

Bedrijfsruimte te koop in Sittard-Geleen? Brownlake staat voor u klaar

In ons vindt u een zakelijke belegger met veel lokale marktkennis. Wij doen snel een bod zodat u uw pand meteen kunt verkopen. Wij ontzorgen u en het maakt hierbij niet uit of het gaat om een nieuwbouwpand of een verouderd pand. Ook de staat van onderhoud maakt ons niet uit, wij verzorgen altijd het beste aanbod. Overigens bestaat het aanbod dat wij u doen volledig uit eigen middelen. U krijgt een financieringsvrij aanbod en voorafgaand is er geen bouwtechnische keuring nodig. Kiest u voor Brownlake? Dan hoeft u geen bijkomende kosten te betalen. Denk hierbij aan kosten voor de notaris en de makelaar. Zo bespaart u meteen een hoop geld.

Brownlake schakelt u in om deze redenen

Niet alleen kiezen ondernemers ervoor om Brownlake in te schakelen vanwege het beste aanbod. Dit is ook het geval omdat wij een zeer betrouwbare partij zijn. Met onze hands-on mentaliteit weten wij ons steeds weer te onderscheiden en bieden wij onze klanten een fijne verkoop. Bij Brownlake hechten we veel waarde aan het nakomen van afspraken en wij ontzorgen u gedurende het volledige proces. Heeft u een bedrijfsruimte te koop op bedrijventerrein Chemelot, Holtum Noord I of elders? Kies dan voor Brownlake.

Contact

Bedrijfsruimte te koop Sittard-Geleen en bent u benieuwd wat Brownlake voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in op onze website. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken tijdens kantooruren op: 085 401 3900. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar: info@brownlake.nl. Wij staan graag voor u klaar en zullen u zo goed mogelijk te woord staan.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod