4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Schiedam

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u recentelijk uw bedrijfsruimte te koop gezet in Schiedam en zoekt u een zakelijke belegger die u een goed aanbod kan doen? Dan is Brownlake de partij waar u het beste voor kunt kiezen. Zo zijn wij altijd actief op zoek naar bedrijfsruimtes voor onze eigen beleggingsportefeuille. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om verhuurd of leegstaand bedrijfsmatig vastgoed. Zelfs de staat van onderhoud maakt niet uit, wij zullen het beste aanbod doen. Overigens kunnen wij verschillende soorten bedrijfsruimtes van u overnemen. Wij staan voor u klaar als u uw kantoorpand, zorgvastgoed of loods wilt verkopen.

Bedrijfsruimte in Schiedam te koop? Kies voor Brownlake

Wilt u uw bedrijfsruimte op bedrijventerrein Nieuw-Mathenesse, ‘s-Gravenland Zuid of elders verkopen? Wij kunnen snel een aanbod doen, zodat u uw bedrijfsruimte op korte termijn kunt verkopen. Het maakt niet uit of het om nieuwbouw of juist een verouderd pand gaat. Wij zullen vlot taxeren en u op de hoogte brengen van de waarde van het pand. Doordat wij uw pand volledig met eigen middelen aan kunnen schaffen, krijgt u een financieringsvrij aanbod. Een bouwtechnische keuring is vooraf niet nodig en wij bieden u altijd flexibele verkoopvoorwaarden. Ook bespaart u op bijkomende kostenposten zoals de makelaar en de notaris. Dit zorgt ervoor dat u duizenden euro’s in uw eigen zak kunt houden.

Brownlake helpt u verder

Steeds meer ondernemers die hun bedrijfsruimte te koop hebben staan in Schiedam weten Brownlake te vinden. Niet alleen verzorgen wij het gehele verkooptraject, doen we een goed bod en handelen we snel, maar we staan ook bekend om onze betrouwbaarheid. Wij komen onze afspraken na en doen er alles aan om u een fijne verkoop te bieden. Tevens faciliteert Brownlake de gehele verkoop tot aan de daadwerkelijke oplevering.

Neem contact met ons op

Wilt u weten welk aanbod u van ons kunt ontvangen op uw bedrijfsruimte te koop in Schiedam? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 401 3900 of te mailen naar info@brownlake.nl. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het formulier op de website in te vullen en beantwoorden wij ook graag al uw vragen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod