4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Rotterdam

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfsruimte te koop in Rotterdam? Brownlake is een opererende beleggingsmaatschappij die graag een bod doet op uw bedrijfsruimte. Wij zijn landelijk actief, waaronder ook Rotterdam en omgeving. Wij investeren in diverse panden, ongeacht de staat. Graag doen wij een uitstekend bod op uw bedrijfsruimte. Wij faciliteren een snelle en zorgeloze verkoop. Hierdoor bent u snel en zorgeloos af van uw bedrijfsruimte. Als beleggingsmaatschappij zijn wij geïnteresseerd in divers bedrijfsmatig vastgoed en gespecialiseerd in het kopen, herontwikkelen en verhuren van panden, waaronder in regio Rotterdam. 

Bedrijfsruimte in Rotterdam te koop staan? Brownlake zorgt voor het beste aanbod

Heeft u uw bedrijfsruimte te koop in Rotterdam? Brownlake doet graag een bod. Wij zijn op zoek naar panden, ongeacht de staat van onderhoud. Ook zijn wij geïnteresseerd in diverse type bedrijfsruimtes. Dit kunnen bedrijfshallen, kantoorpanden, maar ook logistiek vastgoed zijn. Bij Brownlake bent u bij het juiste adres voor een afname van uw bedrijfspand. Of de betreffende bedrijfsruimte in een verhuurde of onverhuurde staat verkeert, is voor Brownlake ook geen enkel probleem. Onze expertise, kennis en hands-on mentaliteit spelen een belangrijke rol. Door deze belangrijke onderdelen, bent u verzekerd van een soepele verkoop met de beste verkoopvoorwaarden.

Kies voor Brownlake

Bij ons staan persoonlijke wensen en voorkeuren voorop. Wij bieden daarom graag veel mogelijkheden. U kunt zowel verhuurde als onverhuurde panden aan ons verkopen. Ook met huurdersproblemen, kunt u bij ons terecht voor een spoedige verkoop. Wij zorgen voor een zorgeloze, spoedige en uitstekende afname van uw bedrijfsruimte. Heeft u een bedrijfsruimte op Euro Tradepark te koop staan? Neem dan contact op met Brownlake. Wij zorgen voor het beste aanbod en een vlotte verkoop, waardoor uw bedrijfsruimte te koop in Rotterdam al snel afgelost kan worden. 

Contact informatie

Bij vragen over onze werkwijze of over het aanbod die wij kunnen leveren op uw bedrijfsruimte te koop in Rotterdam, vragen wij u contact met ons op te nemen. Een van onze taxateurs maakt graag een afspraak met u. Door middel van de afspraak, kan uw bedrijfsruimte op korte termijn getaxeerd worden. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 085 401 3900, een mail te sturen naar info@brownlake.nl of door uw gegevens achter te laten via het online formulier. 

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod