4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Roosendaal

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet in Roosendaal? Brownlake is een landelijk opererende vastgoed maatschappij waaraan u uw bedrijfsruimte kunt verkopen. Wij zijn geïnteresseerd in zowel verhuurde als leegstaande bedrijfsmatig vastgoed voor onze beleggingsportefeuille. De staat van onderhoud van de bedrijfsruimte doet er voor ons niet toe. U bent bij ons als eindbelegger verzekerd van het beste aanbod. Het verkooptraject zal spoedig en soepel verlopen. Brownlake doet op elk type bedrijfsruimte graag een aanbod. Denk hierbij aan bedrijfshallen, zorgvastgoed of loodsen.  

Staat uw bedrijfsruimte in Roosendaal te koop? Brownlake zorgt voor een goed aanbod

In Roosendaal en omgeving zijn wij actief en kunnen gelijk een bod doen op uw bedrijfsruimte. Hierdoor kunt u uw bedrijfsruimte op korte termijn verkopen. Wij zijn zowel geïnteresseerd in een bedrijfsruimte dat verkeert in een achterstallige staat als een bedrijfsruimte dat juist in een nieuwbouw staat verkeert. Wij verzekeren in beide gevallen van staat een vlotte taxatie en een soepele verkoop. Wij brengen in alle gevallen een financieringsvrij aanbod, doordat wij uw bedrijfsruimte volledig uit eigen middelen kunnen aankopen. Een bouwtechnische keuring is dan ook niet noodzakelijk. We zijn altijd flexibel in verkoopvoorwaarden en u heeft geen enkele bijkomende kostenposten, zoals makelaars- en notariskosten. U kunt al snel veel geld besparen hierdoor. 

Maak de keuze voor Brownlake

Veel verkopers kiezen voor Brownlake voor de verkoop van bedrijfsruimtes, omdat ze verzekerd zijn van het beste aanbod op hun bedrijfsruimte met een uitstekende verkoopvoorwaarden. Wij verzorgen het hele verkooptraject. Dit doen wij, zodat u verzekerd bent van een snelle en soepele verkoop. Door onze expertise, kennis en hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in ieder proces. Van het opnemen van uw bedrijfsruimte, tot aan het uitbrengen van een goed bod. Wij faciliteren de gehele verkoop, tot aan de overdracht bij de notaris. Hierdoor zijn beide partijen verzekerd van een fijne verkoop.

Meer informatie

Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen leveren op uw bedrijfsruimte te koop in Roosendaal? Neem dan contact op met Brownlake. Wij maken graag een afspraak om u een toelichting te geven over wat wij te bieden hebben en onze werkwijze. U kunt contact opnemen via 085 401 3900, een online formulier invullen of mailen naar info@brownlake.nl.  

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod