4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Roermond

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Roermond of overweegt u een bedrijfsruimte in deze regio te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw bedrijfsmatig vastgoed. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van een bedrijfsruimte, ongeacht de staat van onderhoud. Tevens bent u verzekerd van een marktconform bod en faciliteren wij de gehele verkoop tot aan de overdracht bij de notaris. U bent in alle gevallen ontzorgd en kunt van een spoedige afwikkeling uitgaan. 

Bedrijfsruimte in Roermond te koop gezet? Brownlake doet een bod

Op het moment dat u een bedrijfsruimte te koop in Roermond heeft gezet, kunt u bij Borwnlake aankloppen voor een vrijblijvend aanbod. Op Willem Alexander, Roerstreek Noord en Oosttangent in Roermond hebben wij al aankopen mogen realiseren. Wij zijn actief op zoek naar diverse soorten bedrijfsruimtes voor onze eigen vastgoedportefeuille. U kunt hierbij denken aan kantoorpanden, zorgvastgoed en logistiek vastgoed. Brownlake brengt in elk type bedrijfsruimte het beste en daarnaast financieringsvrij aanbod. Daarnaast bent u verzekerd van een soepel verkooptraject. Flexibiliteit is bij ons geen punt, want in opleveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden is er geen sprake van een provisie of andere makelaars- of notariskosten. U kunt bij ons, ten opzichte van een regulier verkooptraject, aanzienlijk besparen op de eerder genoemde bijkomende kostenposten. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

U krijgt gegarandeerd het beste aanbod en de beste verkoopvoorwaarden, ongeacht het type bedrijfspand u wilt verkopen. Wij zijn als investeringsmaatschappij flexibel en vinden gemaakte afspraken belangrijk om na te streven. Veel verkopers van bedrijfsmatig vastgoed, hebben Brownlake gevonden als betrouwbare partner. Dit komt door onze lokale marktkennis en een trackrecord. Door onze expertise en kennis, kunnen we snel schakelen in het gehele proces en zijn beide partijen in verzekerd van een soepele en goede verkoop.

Contact informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Graag hebben we een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij u een toelichting geven. Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfsruimte te koop in Roermond? Laat dan uw gegevens achter op het online formulier, neem contact op via 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod