4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Rijswijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Rijswijk? Brownlake is een landelijk opererende investeerder en is gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurde als onverhuurde bedrijf onroerend goed. Wij staan open voor elk type bedrijfsruimte in iedere staat van onderhoud. Graag kijken wij naar mogelijkheden en bieden het beste aanbod op uw bedrijfsruimte. Gaat het om bedrijfshallen, logistiek vastgoed of horecapanden, voor elk type bedrijfsvastgoed bent u bij Brownlake aan het juiste adres. U bent daarbij verzekerd van een fijne verkoop.

Bedrijfsruimte in Rijswijk te koop staan? Brownlake zorgt voor het beste aanbod 

Heeft u onlangs een bedrijfsruimte in Rijswijk te koop gezet, maar nog geen koper gevonden? Brownlake kan direct een aanbod doen. Als ervaren belegger, kunnen wij u verzekeren van het beste aanbod. Daarnaast is het aanbod die wij uitbrengen vrij van financiering, omdat wij uw bedrijfsruimte te koop in Rijswijk uit eigen middelen kunnen kopen. U bent dus altijd verzekerd van het beste aanbod, zonder financieringsvoorbehoud. Voorafgaand zal een bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk zijn. Wanneer u een bedrijfsruimte te koop heeft staan op Broekpolder, Plaspoelpolder of Parkrijk, neem dan contact op met Brownlake. U bent verzekerd van een soepele en geheel kosteloze verkoop, ongeacht het type bedrijfsruimte dat u wilt verkopen.  

Maak de keuze voor Brownlake

Als ervaren en gespecialiseerd aankoper van verschillende bedrijfsmatig vastgoed, is Brownlake de partij waaraan u uw bedrijfsruimte kunt verkopen. U bent verzekerd van het beste aanbod en verkoopvoorwaarden. Vele verkopers van bedrijfsvastgoed, hebben Brownlake gevonden als betrouwbare aankoper, waaronder ook in Rijswijk. Door onze ervaring en kennis kunnen wij snel handelen in het gehele traject. Daardoor kunt u zorgeloos het verkooptraject ingaan. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het aanbod dat wij uit kunnen brengen op uw bedrijfsruimte te koop in Rijswijk of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met onze taxateurs. Graag maken wij een afspraak voor een opname en kunnen we snel uw bedrijfsruimte taxeren. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 085 401 3900. Daarnaast kunt u ook uw gegevens in het online formulier achterlaten.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod