4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Ridderkerk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfsruimte te koop in Ridderkerk gezet? Brownlake is een landelijke investeerder en doet graag een aanbod op uw bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de staat. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van verhuurd en onverhuurd onroerend goed en bent u verzekerd van het beste aanbod. Daarnaast garanderen wij verkopers te allen tijde een zorgeloos verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Bent u benieuwd welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Ridderkerk? Neem dan contact op met Brownlake.

Uw bedrijfsruimte in Ridderkerk te koop aangeboden? Brownlake brengt het beste bod

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op Boelewerf, Donkersloot-Noord of Zuid, Cornelisland of elders in Ridderkerk? We doen graag een aanbod en kunnen op korte termijn zorgen voor afname. Voor onze eigen beleggingsportfolio zijn we altijd op zoek naar bedrijfsruimtes en brengen daarom ook te allen tijde een bod zonder financieringsvoorbehoud of een voorafgaand bouwtechnische keuring. Zo zijn er voor u geen onzekerheden en hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan. Daarnaast is een directe verkoop aan ons, geheel vrij van courtage of andere provisies. U heeft immers direct een koper en een uitstekend aanbod. Wilt u het pand later terughuren? Wij bieden een verscheiden aantal sale and leaseback mogelijkheden. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

Als landelijk opererende investeerder weten we dat naast een aantrekkelijk aanbod op uw bedrijfsruimte u ook waarde hecht aan een soepel verkooptraject, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Zo hebben wij communicatie en transparantie hoog in ons vaandel staan en een prachtig trackrecord mogen opbouwen. Dankzij onze hands-on mentaliteit schakelen we snel in het gehele verkooptraject en ontzorgen de verkoop tot aan de daadwerkelijk oplevering. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een zorgeloze verkoop.

Contact

Direct een bod op uw bedrijfsruimte te koop in Ridderkerk? Neem dan contact op met Brownlake en maak een afspraak voor een opname. We trachten uw bedrijfsruimte binnen één werkdag te taxeren en geven u graag meer informatie omtrent onze werkwijze. Vul de gegevens van het online contactformulier in of bel naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod