4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Purmerend

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfsruimte te koop in Purmerend? Brownlake doet graag een aanbod. Als gespecialiseerd aankoper van leegstaand en verhuurd bedrijfsvastgoed, bent u verzekerd van het beste aanbod en een soepel verkooptraject vanaf het eerste contact. Zo hebben wij al vele verkopen van bedrijfsruimtes zoals kantoorpanden en winkelvastgoed mogen faciliteren. Ongeacht het type of de staat van uw bedrijfsruimte, kunt u een vrijblijvend aanbod van Brownlake ontvangen. Neem contact op of laat uw gegevens achter voor meer informatie.   

Bedrijfsruimte Purmerend te koop aangeboden? Brownlake doet graag een bod 

Aan Brownlake kunt u elk type bedrijfsmatig vastgoed aanbieden en verzekerd zijn van een uitstekend aanbod. Zo is bij ons mogelijk om uw bedrijfsruimte in een zowel leegstaande als verhuurde staat te verkopen, en is tevens de staat van onderhoud minder relevant. We maken graag een afspraak voor een opname en bekijken de mogelijkheden. Na een aankoop zorgen we in sommige gevallen voor een herontwikkeling, renovatie of een gehele transformatie om het pand bruikbaar te maken voor andere doeleinden. Als u een bedrijfsruimte heeft staan op De Koog, Insulinde, Baanstee West/Noord of elders in Purmerend, dan kunt u van Brownlake direct een financieringsvrij aanbod ontvangen. Omdat de staat van het betreffende pand minder van belang is, voeren wij geen bouwkundige keuring uit. Zo kan de verkoop van uw bedrijfsruimte op korte termijn worden gerealiseerd.

Waarom uw bedrijfsruimte verkopen aan Brownlake?

Kies voor een directe verkoop aan Brownlake als u verzekerd wilt zijn van het beste aanbod en voortreffelijke verkoopvoorwaarden. Zo zijn wij als vastgoedmaatschappij flexibel en dragen we zorg aan het gehele verkooptraject. Met onze hands-on werkwijze schakelen we vlot in het verkooptraject. Of het nu gaat om het opnemen van uw bedrijfsruimte of het uitbrengen van een bod. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject, zodat beide partijen verzekerd zijn van een soepele afwikkeling. 

Een vrijblijvende aanvraag 

Bent u benieuwd welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Purmerend? U kunt geheel vrijblijvend een aanvraag doen via Brownlake. Een aanvraag kunt u bij ons doen door gebruik te maken voor het contactformulier of bel ons direct op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod