4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Pijnacker-Nootdorp

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet in Pijnacker-Nootdorp? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfsruimte direct kunt verkopen. Zo zijn we gespecialiseerd in de aankoop van diverse bedrijfsvastgoed in zowel een verhuurde als onverhuurde staat. Aangezien wij als eindbelegger met een langetermijnvisie aankopen doen voor onze eigen vastgoedportfolio, maakt de onderhoudsstaat van uw bedrijfsruimte te koop in Pijnacker-Nootdorp niet uit. Of het nu gaat om bedrijfshallen, loodsen, transformatie objecten of hotels. Brownlake doet graag een bod in elke situatie.

Uw bedrijfsruimte in Pijnacker-Nootdorp te koop aangeboden? Brownlake brengt het beste aanbod

Als u een bedrijfsruimte te koop in Pijnacker-Nootdorp heeft staan, zorgt Brownlake voor beste aanbod op uw bedrijfsruimte. Zo hebben wij op Heron, Boezem Oost en West en Oostambacht al aankopen mogen realiseren. Ook als u elders een bedrijfsruimte op korte termijn wilt verkopen, kunt u contact opnemen met Brownlake. Wij verzekeren u direct een bod zonder financieringsvoorbehoud, waarbij een voorafgaand bouwtechnische onderzoek niet noodzakelijk is. Op die manier kan de verkoop van uw bedrijfsruimte op korte termijn worden gerealiseerd. U kunt tevens rekenen op veel flexibiliteit. Zo is het mogelijk om de opleveringsdatum te kiezen en is tevens de inboedel bespreekbaar. Voordeel is ook dat u bij Brownlake geen bijkomende kosten zoals makelaars- en notariskosten hoeft af te dragen. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, kunt u bij ons een flink bedrag besparen.

Kies voor Brownlake

Zo ook in Pijnacker-Nootdorp en omgeving hebben wij al prachtige aankopen mogen realiseren. Wij verzekeren verkopers van bedrijfs onroerend goed van uitstekende verkoopvoorwaarden en het beste bod op hun bedrijfsruimte. Uiteraard zien we het belang van een betrouwbare aankoper en zorgen er daarom ook voor dat alle gemaakte afspraken centraal staan. Zo hebben we communicatie en transparantie hoog in ons vaandel staan. Daarnaast kunnen wij dankzij onze lokale marktkennis en expertise snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van uw bedrijfsruimte, tot aan de overdracht bij de notaris. Browlake faciliteert de gehele verkoop en is pas tevreden als u dat ook bent. 

Meer informatie opvragen 

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Pijnacker-Nootdorp? Neem dan contact op met Brownlake. We trachten binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling op te stellen. Wilt u meer informatie omtrent onze werkwijze? Bel dan naar 085 401 3900 voor direct contact.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod