4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Maastricht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Maastricht, maar heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en kan direct een bod doen op uw bedrijfsmatig vastgoed. U kunt uw bedrijfsruimte zowel in een verhuurde als een onverhuurde staat aanbieden, ongeacht de staat van onderhoud. Bij Brownlake bent u verzekerd van een uitstekend aanbod en garanderen we een zorgeloze verkoop. Binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen? Neem dan contact op met Brownlake.

Bedrijfsruimte in Maastricht te koop? Ontvang direct een aanbod

Aan Brownlake kunt u elk type bedrijfsmatig vastgoed aanbieden. Als u een bedrijfshal, kantoorpand, loods of hotel te koop heeft staan in Maastricht. Neem dan contact op en ontvang direct een aanbod. Zo ook de vele bedrijventerreinen zoals Scharn-Noord, Bosscherveld of Randwyck-Zuid hebben wij al aankopen mogen realiseren. Omdat wij als vastgoedmaatschappij aankopen doen voor onze eigen vastgoedportefeuille, kunnen wij direct een aanbod doen zonder financieringsvoorbehoud. Dit komt omdat wij uw bedrijfsruimte volledig uit eigen middelen kunnen afnemen. Een bouwkundige keuring is tevens geen onderdeel van de taxatie. Op die manier garanderen wij een vlot verkooptraject en zijn we tevens flexibel omtrent onze verkoopvoorwaarden. Bovendien is een verkoop geheel vrij van makelaars- en notariskosten. Zo kunt u een aanzienlijk bedrag besparen. 

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden en een aantrekkelijk aanbod, ongeacht conjunctuurschommelingen. Zo kunt u elk type bedrijfsvastgoed aanbieden en bent u verzekerd van een soepele verkoop. Zo ook in Maastricht hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare aankooppartij. Kiest u ook voor Brownlake? 

Een aanvraag bij Brownlake

Een aanvraag kunt u eenvoudig doen via ons online formulier of door direct contact op te nemen met Brownlake. Onze taxateurs nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en trachten binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling uit te brengen. Ook als u vragen heeft onze werkwijze, gaan we graag een persoonlijk gesprek aan om u een toelichting te geven. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod