4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Lelystad

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet in Lelystad? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en maakt graag een afspraak voor een opname. Zo kunnen wij uw bedrijfsruimte zowel in een verhuurde als onverhuurde staat taxeren en is de onderhoudsstaat minder relevant. Omdat wij tevens als eindbelegger met een lange beleggingshorizon fungeren, bent u verzekerd van een uitstekend aanbod. Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij voor elk type bedrijfsvastgoed een zorgeloze verkoop garanderen. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Lelystad? Laat dan uw gegevens achter middels het online formulier.

Bedrijfsruimte in Lelystad te koop? Brownlake doet een bod

Staat uw bedrijfsruimte te koop op bedrijventerrein Noordersluis, Zuiderpoort, Oostervaart of elders in Lelystad? Neem dan contact op met Brownlake en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod. Omdat wij het belang van een betrouwbare aankoper vooropstellen, doen wij direct een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering. Daarnaast is een voorafgaand bouwtechnische onderzoek, zoals een funderingsonderzoek, niet van toepassing. Op basis van een verscheiden aantal factoren kunnen wij de betreffende ruimte vlot taxeren. Een groot voordeel aan een directe verkoop aan Brownlake, is dat u aanzienlijk kunt besparen op bijkomende kostenposten. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, hoeft u bij ons namelijk geen makelaars- en notariskosten af te dragen. Zo bespaart u een flink bedrag en bent u alsnog verzekerd van een soepele afwikkeling.

Waarom Brownlake?

Zo ook in Lelystad hebben vele verkopers van bedrijfsvastgoed al gekozen voor Brownlake. Dankzij onze uitstekende verkoopvoorwaarden en verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken altijd centraal staan, zien vele ondernemers en eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake als betrouwbare verkooppartner. Zo bieden wij in alle gevallen een vlot traject, ongeacht waar het pand zich bevindt of in welke staat het pand verkeert. Brownlake is een duizendpoot en ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo bent u verzekerd van een fijne verkoop.

Neem contact op

Voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Lelystad, kunt u geheel kosteloos een aanvraag doen bij Brownlake. We bespreken graag enkele pandgegevens en maken een afspraak voor een opname. U kunt ons uiteraard tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod