4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Leidschendam-Voorburg

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Leidschendam-Voorburg? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en daarmee de aangewezen partij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed, zonder tussenkomst van derden, kunt verkopen. Zo zorgen wij in alle gevallen voor een uitstekend aanbod, ongeacht de onderhoudsstaat of dat het betreffende pand vrij van verhuur is of juist in een verhuurde staat verkeert. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw kantoorpand, bedrijfshal, loods of transformatie object? Neem dan contact op met Brownlake en ontvang direct een aanbod.

Bedrijfsruimte in Leidschendam-Voorburg te koop aangeboden? Brownlake doet vrijblijvend een aanbod

Uw bedrijfsruimte te koop in Leidschendam-Voorburg kunt u op korte termijn verkopen als u kiest voor Brownlake. Zo brengen wij een vrijblijvend financieringsvrij aanbod uit op elke type bedrijfsvastgoed. Zo garanderen wij een zeker en kortdurend verkooptraject. Als u een bedrijfsruimte te koop heeft staan op bedrijventerreinen zoals Stompwijk, Irenelaan, Essesteijn of elders, dan kunt u bij ons terecht. We maken graag een afspraak voor bezichtiging en kunnen de betreffende ruimte spoedig taxeren. Een voorafgaand bouwkundige keuring is daarvoor niet noodzakelijk, omdat wij veelal zorgen voor herontwikkeling, transformatie of renovatie van het betreffende pand. Een ander voordeel aan een directe verkoop aan ons, is dat u geen enkele makelaars- en notariskosten hoeft af te dragen. Op die manier kunt een flink bedrag besparen.

Kies voor Brownlake

Zo ook in Leidschendam-Voorburg kiezen verkopers van bedrijfsmatig vastgoed voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een uitstekend aanbod en de beste verkoopvoorwaarden. Als gespecialiseerd vastgoedmaatschappij kunnen wij voor elk type vastgoed een vlotte verkoop faciliteren. Dankzij onze kennis van de markt en vermogen om snel te kunnen schakelen, vonden vele verkopers in Brownlake al een betrouwbare verkooppartner. Van het opnemen van bedrijfsruimtes, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake verzorgt het verkooptraject tot aan de daadwerkelijke oplevering. 

Neem contact op

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfsruimte te koop in Leidschendam-Voorburg? Neem dan contact op met Brownlake, zodat onze taxateurs direct aan de slag kunnen gaan met uw aanvraag. Wij trachten binnen één werkdag een waardebepaling te kunnen geven. Voor direct contact kunt u ons telefonisch bereiken op 085 401 3900. We kunnen u snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod