4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Leeuwarden

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfsruimte in Leeuwarden te koop? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw bedrijfsruimte. Van kantoorpanden, commercieel vastgoed, winkelpanden, loodsen, tot zorgvastgoed. Wij zijn geïnteresseerd in elk type pand. Niet alleen het type pand is voor Brownlake geen probleem, want we bekijken graag uw pand in alle staten van onderhoud. Als gespecialiseerd aankoper van bedrijfsmatig vastgoed, kunt u rekenen op een soepele verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in Leeuwarden.

Heeft u een bedrijfsruimte in Leeuwarden te koop? Brownlake zorgt voor het beste aanbod

Wanneer u een bedrijfsruimte in Leeuwarden te koop heeft staan, kunnen wij direct een voor aantrekkelijk aanbod zorgen. . Zo zijn wij op zoek naar divers bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen vastgoedportefeuille. Dankzij onze ervaring, kennis en voortschrijdend inzicht, kunt u rekenen op een snelle verkoop met enkel de beste verkoopvoorwaarden. 

Wat moet u weten over Brownlake?

Wenst u uw bedrijfsruimte te koop in Leeuwarden op korte termijn te verkopen? Dan bent u bij Brownlake aan het juiste adres. Wij voorkomen graag een langdurig en onzeker verkooptraject en bieden u daarom ook graag een snelle afname van uw bedrijfsruimte. Daarnaast staan persoonlijke wensen en voorkeuren voorop. Wanneer u een bedrijfsruimte op de Zwette, de Hemrik of de Werp te koop heeft staan, kunnen wij direct een goed aanbod doen, zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. Neem contact op met Brownlake om de mogelijkheden te bespreken. We verzekeren u van een vlotte en tevens kosteloze verkoop. Op die manier hoeft uw bedrijfsruimte te koop in Leeuwarden, niet langer te koop te staan.

Contact informatie

Wanneer u vragen heeft over onze werkwijze, wilt weten welk aanbod wij doen op uw bedrijfsruimte te koop in Leeuwarden of meer wilt weten over Brownlake in het algemeen, kunt u contact met ons opnemen. Tijdens dit contact zal een van onze taxateurs u verder helpen en een afspraak voor een opname maken. Hierdoor kunnen wij uw bedrijfsruimte op korte termijn taxeren. Voor het maken van een afspraak kunt u direct bellen naar 085 401 3900 of laat uw gegevens achter via het online formulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod