4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Lansingerland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfsruimte te koop in Lansingerland? Brownlake is een opererende beleggingsmaatschappij die graag een bod doet op uw bedrijfsruimte. Wij zijn landelijk actief en investeren in verschillende soorten panden, ongeacht de staat. Graag doen wij dan ook een uitstekend aanbod op uw bedrijfsruimte en faciliteren een snelle en zorgeloze verkoop. Zo zijn wij als beleggingsmaatschappij gespecialiseerd in het kopen, herontwikkelen en verhuren van panden, zo ook in de regio Lansingerland

Bedrijfsruimte in Lansingerland te koop staan? Brownlake brengt graag een aanbod uit

Heeft u uw bedrijfsruimte te koop in Lansingerland? Wij plaatsen graag een bod. Wij zijn op zoek naar panden, ongeacht de staat van onderhoud. Wij kopen elk type bedrijfsruimte, waaronder bedrijfshallen, kantoorpanden, maar ook logistiek vastgoed en/of  winkelvastgoed. Voor ieder type bedrijfsvastgoed bent u bij Brownlake aan het juiste adres. Daarbij maakt het niet uit of de betreffende bedrijfsruimte in een verhuurde of een onverhuurde staat verkeert. Onze ervaring, kennis en het voortschrijdend inzicht spelen een belangrijke rol, en daardoor bent u verzekerd van een snelle verkoop met de beste verkoopvoorwaarden. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

Persoonlijke wensen en voorkeuren staan bij ons voorop. Daarom bieden wij veel mogelijkheden. U kunt zowel verhuurde als onverhuurde panden aan ons verkopen. Heeft u huurdersproblemen? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een vlotte verkoop. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over een langdurig verkooptraject. Wij zorgen voor een snelle en soepele afname van uw bedrijfsruimte, zodat u hier geen zorgen over hoeft te maken. Heeft u een bedrijfsruimte op Oudeland, Bleizo Business Park, Leeuwenhoekweg of Prisma Bedrijvenpark te koop staan? Neem dan contact op met Brownlake. U bent verzekerd van een fijne en kosteloze verkoop, waardoor uw bedrijfsruimte te koop in Lansingerland op korte termijn verkocht kan worden. 

Informatie over Brownlake

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Lansingerland of wilt u meer weten over Brownlake? Neem dan vooral contact met ons op. Een van onze taxateurs helpt u graag verder. Graag maken wij  een afspraak om uw bedrijfsruimte op korte termijn te taxeren. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 085 401 3900, of u kunt uw gegevens achterlaten via het online formulier. Een mail sturen kan ook via info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod