4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Krimpenerwaard

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet in Krimpenerwaard? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een aanbod. Als eindbelegger met een langetermijnvisie kunnen wij u voorzien van het beste bod op uw bedrijfsruimte, ongeacht de onderhoudsstaat of dat het pand verkeert in een verhuurde staat. Zo realiseren wij regelmatig de verkoop van logistiek vastgoed, bedrijfshallen, winkelvastgoed en ander commercieel onroerend goed. Bij Brownlake kunt u ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, rekenen op een zorgeloze verkoop.

Uw bedrijfsruimte in Krimpenerwaard te koop gezet? Brownlake doet direct een aanbod

Omdat wij als vastgoedmaatschappij bedrijfsruimtes zoeken voor onze eigen beleggingsportfolio, zijn wij tevens actief op de bedrijventerreinen van Krimpenerwaard. Als u een bedrijfsruimte te koop heeft staan op De Nieuwe-Wetering, Zevender of elders in Krimpenerwaard, kunt u direct een aanbod ontvangen van Brownlake. Wij maken graag een afspraak voor een bezichtiging en kunnen elk type bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud vlot taxeren. Zo brengen wij te allen tijde een aanbod uit zonder voorbehoud van financiering of een bouwkundige inspectie. U hoeft daardoor nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Daarnaast is de verkoop geheel vrij van courtage of een andere provisie. Zo kunt u dus flink besparen op deze reguliere bijkomende kostenposten.

Waarom kiest u voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfs onroerend goed in Krimpenerwaard kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van het beste aanbod en flexibele verkoopwaarden. Zo kunnen wij ongeacht marktcondities altijd een uitstekend aanbod uitbrengen en zorgen we voor een soepele verkoop van uw bedrijfsruimte. Als gespecialiseerd aankoper van bedrijfsmatig vastgoed, kunt u rekenen op een volledige ontzorging van het verkooptraject. Van uw aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. Brownlake faciliteert het gehele proces en is pas tevreden als u dat ook bent.

Aanvraag doen

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Krimpenerwaard? U kunt dan een vrijblijvende aanvraag doen bij Brownlake. Laat uw gegevens achter voor onze taxateurs of neem telefonisch contact op. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod