4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Katwijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfsruimte te koop staan in Katwijk? Brownlake kan u direct het beste aanbod op uw bedrijfsmatig vastgoed garanderen. Zo opereren wij als een landelijke vastgoedmaatschappij en zijn we gespecialiseerd in de aankoop van verhuurd en leegstaand vastgoed in alle staten onderhoud. Van kantoorpanden en logistiek vastgoed, tot aan horecapanden en transformatie objecten. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de oplevering.

Bedrijfsruimte in Katwijk te koop staan? Ontvang direct een bod

Zo ook op de bedrijventerreinen van Katwijk zijn wij regelmatig actief. Als u een bedrijfsruimte te koop heeft staan op bedrijventerrein Klei-Oost, Vinkenberg en/of ‘t Heen, neem dan contact op en ontvang op korte termijn een aanbod. Ook als u elders in Katwijk en omstreken een bedrijfsruimte wenst te verkopen, kunt u bij ons terecht. Zo bieden wij in alle gevallen financieringsvrij, omdat wij uw vastgoed volledig uit eigen middelen aan kunnen kopen. We maken graag een afspraak voor een opname en zien direct het potentieel. Een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek is daarom ook niet noodzakelijk. Als u wilt ingaan op ons aanbod, dan zorgen wij voor een vlot verkooptraject, waarbij u geen enkele makelaars- en notariskosten hoeft af te dragen. We zijn als vastgoedmaatschappij tevens flexibel in verkoopvoorwaarden zoals opleveringsdatum en inboedel. Dat is altijd bespreekbaar met ons.

Kies voor Brownlake

Met onze kennis van de markt, ervaring en bewezen trackrecord kunnen wij ook voor uw bedrijfsruimte te koop in Katwijk snel wat betekenen. In deze regio hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed al gekozen voor ons, vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden en onze hands-on mentaliteit. Zo kunnen wij snel schakelen in het gehele proces en ontzorgen wij het verkooptraject tot aan overdracht bij de notaris. Op die manier kunnen wij voor elk type bedrijfsvastgoed een soepele afwikkeling waarborgen.

Contact

Neem contact op met Brownlake voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Katwijk. We maken graag een afspraak voor een opname en vertellen u meer over onze werkwijze. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen middels ons online formulier of bel naar 085 401 3900 en krijg direct een taxateur van Brownlake aan de lijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod