4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Kampen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan in Kampen of overweegt u bedrijfsmatig vastgoed in deze regio te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u direct uw vastgoed kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfsruimtes, bent u verzekerd van het beste bod en kunt u rekenen op een soepele verkoop. Zo realiseren wij regelmatig de verkoop van bedrijfshallen, kantoorpanden, loodsen en winkelvastgoed. Wat u ook wenst te verkopen, bij Brownlake kunt u terecht.

Bedrijfsruimte in Kampen te koop gezet? Brownlake doet een aanbod

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan in de regio Kampen en wenst u het betreffende pand op korte termijn te verkopen? Brownlake doet graag een aanbod. Zo zijn wij op bedrijventerreinen zoals Melmerpark, Spoorlanden en RW50 regelmatig te vinden. Als u op deze terreinen of elders in Kampen een bedrijfsruimte te koop heeft staan, dan kunt u rekenen op een aanbod zonder financieringsvoorbehoud. Omdat wij u bedrijfsruimtes na aankoop herontwikkelen, transformeren of renoveren, voeren wij geen bouwtechnische keuring uit. U heeft dus direct zekerheid waarbij de verkoop van het betreffende pand, op korte termijn gerealiseerd kan worden. Daarnaast zijn wij als beleggingsorganisatie soepel in leveringsdatum en is terugverhuur na verloop mogelijk. Bijkomend voordeel van een directe verkoop aan ons, is dat u geen courtage of andere makelaarskosten hoeft af te dragen.

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Kies voor een verkoop aan Brownlake als u direct verzekerd wilt zijn van het beste bod en uitstekende verkoopvoorwaarden. Zo kunnen wij de gehele verkoop van A tot Z faciliteren en hechten wij veel waarde aan communicatie en transparantie. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent en kan de verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed vlot gerealiseerd worden. Zo ook in Kampen, hebben vele verkopers Brownlake al gevonden al betrouwbare aankooppartij. Wat voor type bedrijfsvastgoed u wenst te verkopen. Brownlake ontzorgt het gehele traject vanaf uw aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris.

Neem contact op

Voor direct een bod op uw bedrijfsruimte te koop in Kampen, kunt u vandaag nog een aanvraag doen via Brownlake. Maak gebruik van het online contactformulier of neem direct contact op via 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod