4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Overbetuwe

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet regio Overbetuwe? Brownlake is een landelijk opererende investeringmaatschappij en benaderbaar voor de verkoop van elk type bedrijfsmatig vastgoed. Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon kopen wij bedrijfsruimtes in alle staten van onderhoud voor onze eigen vastgoedportfolio. Van commercieel onroerend goed en kantoorpanden, tot aan winkelvastgoed en loodsen. Brownlake doet graag een bod op uw bedrijfsruimte te koop in Overbetuwe en faciliteert een zorgeloze verkoop.   

Bedrijfsruimte in Overbetuwe te koop gezet? Brownlake doet direct een bod

Zo ook op uw bedrijfsruimte te koop op bedrijventerrein De Merm, Spoorallee of De Aam, kunt u van Brownlake direct een aanbod krijgen. Op deze bedrijventerreinen hebben wij al meerdere verkopen mogen faciliteren, maar ook als u elders in de Overbetuwe een bedrijfsruimte te koop heeft staan, dan kunt u een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring ontvangen. Als investeringsmaatschappij hebben wij de benodigde eigen middelen om uw bedrijfsruimte op korte termijn af te nemen. Een verkoop aan Brownlake is vrij van courtage, een vast tarief of andere provisies. Daarnaast hoeft u geen enkele andere makelaars- of notariskosten af te dragen. Zo is een verkoop aan Brownlake geheel kosteloos en zijn we als investeringsmaatschappij flexibel in onze verkoopvoorwaarden. Zo is het tevens mogelijk om uw bedrijfsruimte na verkoop zowel direct als uitgesteld op te leveren en bieden wij tevens de mogelijkheid tot terugverhuur op termijn. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsvastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij direct verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden en flexibiliteit. Zo faciliteren wij de verkoop van elk type bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. We hechten veel waarde aan communicatie en zorgen we ervoor dat de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. Mede door ons bewezen trackrecord en lokale marktkennis hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare partner. Brownlake ontzorgt het gehele proces van aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. Zo bent u verzekerd van een soepele afwikkeling van uw bedrijfsruimte te koop in Overbetuwe.

Contact opnemen

Wilt u een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Overbetuwe? U kunt geheel kosteloos een aanvraag doen via ons online contactformulier of maak direct een afspraak voor een opname. We zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op 085 401 3900 of per e-mail via info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod