4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Oss

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw bedrijfsruimte te koop in Oss? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfsruimte, zonder tussenkomst van derden kunt verkopen. Zo faciliteren wij regelmatig de verkoop van beleggingspanden, commercieel onroerend goed, logistiek- en winkelvastgoed. Als eindbelegger met een langetermijnvisie, kunnen wij het beste aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Oss garanderen. Naast het beste bod, dragen wij zorg aan de verkoop tot aan de overdracht bij de notaris. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop.

Bedrijfsruimte in Oss te koop staan? Brownlake doet een aanbod

Op bedrijventerreinen De Geer, De Koepel en Danenhoef zijn wij regelmatig om de verkoop van divers bedrijfsmatig vastgoed te faciliteren. Als u op deze bedrijventerreinen of elders in Oss een bedrijfsruimte te koop heeft staan, dan kunt u een vrijblijvend aanbod krijgen van Brownlake. Zo heeft u direct een koper en bent verzekerd van een vlot verkooptraject, omdat wij in alle gevallen een bod uitbrengen zonder enig voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Daarnaast zijn wij flexibel in verkoopvoorwaarden en daarnaast

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud of dat het pand in een verhuurde staat verkeert of vrij van verhuur is. Van het bezichtigen en opnemen van panden, tot aan de overdracht bij de notaris. In elke situatie kan Brownlake door lokale marktkennis en ervaring, snel schakelen. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed ons gevonden als verkooppartner. Kiest u voor een verkoop aan Brownlake? 

Contacteer ons

Voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Oss, neemt u direct contact op via 085 401 3900 of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs. We maken graag een afspraak voor een opname en trachten binnen één werkdag een bod te doen. Als u vragen heeft over onze werkwijze, dan staan we u graag te woord. In een persoonlijk gesprek geven we u graag een toelichting.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod