4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Oosterhout

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Oosterhout, maar heeft u nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van bedrijfsmatig vastgoed in zowel een verhuurde als leegstaande staat. Aangezien wij uw bedrijfsruimte in vele gevallen aankopen voor onze eigen vastgoedportfolio, beschikken wij over een lange beleggingshorizon en bent u verzekerd van een uitstekend aanbod. Of u nu een kantoorpand, loods, woonwinkelpand of een hotel aanbiedt. Brownlake is geïnteresseerd in een afname en zorgt voor een soepele verkoop.

Onlangs bedrijfsruimte in Oosterhout te koop gezet? Brownlake doet een bod

Bij Brownlake kunt u terecht voor een vlotte verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht het type of de staat van onderhoud. Zo hebben wij al op bedrijventerrein Everdenberg-Oost, Statendam en de diverse terreinen van Weststad, aankopen mogen realiseren. Ook als u elders in Oosterhout een bedrijfsruimte te koop heeft staan, bent u bij Brownlake aan het juiste adres. Wij kunnen een vlotte verkoop garanderen, omdat wij u direct voorzien van een aanbod zonder financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring. De verkoop van uw bedrijfsruimte kan daardoor op zeer korte termijn worden gerealiseerd. Daarnaast is een directe verkoop aan Brownlake geheel kosteloos. Zo hanteren wij geen courtage of andere makelaarskosten. 

Kies voor Brownlake 

Vele verkopers van bedrijfs onroerend goed kozen voor Brownlake omdat zij direct verzekerd waren van de beste verkoopvoorwaarden. Daarnaast zorgen wij voor een grondige en vlotte taxatie. Zo weet u direct wat u kunt ontvangen voor uw bedrijfsmatig vastgoed. Dankzij ons bewezen trackrecord en lokale marktkennis hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als erkende aankooppartij. Kiest u ook voor Brownlake? Dan kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop.                  

Neem contact op

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Oosterhout? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op met onze taxateurs. We nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en streven naar een taxatie binnen 24 uur. Maak een afspraak via 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod